- Zahvala primljena: 2
KoL...iliti vitez...aka Knight on-line
ma šala naravnoooooooooooooo 8O :twisted: :twisted:
Please Prijava to join the conversation.
- blackhawk
- Posjetitelj
loklar napisao: a bogara mu tek ste ušli u klan a već biste se ostavili AA... a i ovi stari CTN-ovci... pa dobro kaj to delaš... si normalan ti... :lol: :lol: :lol: :lol:
ma šala naravnoooooooooooooo 8O :twisted: :twisted:
Guild Warsi...zaaakon teški
- blackhawk
- Posjetitelj
Rudlava napisao: Valja valja....
..ja se nemrem odljepit od te igre....
a da vidiš Rudy kakvog lika kao curka možeš složit na Guild Warsima....neki dan protrčala cura pokraj mene u crnoj odori i sa crnom kosom...zaljubio sam se instantno ali više je ne vidjeh
Ono...u igri možeš kupit boju i stavljati je na oklop tako da radiš svoje kombinacije a još plus toga ženke su tamo proketo dobro modelirane 8O
- blackhawk
- Posjetitelj
Razor napisao: Je blek....i meni se svidja GW...samo nemam para a neda se nabavit neka krekana verzija. Ako se ikad docepam para mozda si ju i kupim. Do tada ostajem na KOL-u i izivljavam se na orcima
Čuj sigurno neš zažalit ako si imalo u RPG vodama...pogotovo jer ovdje imaš 2 dijela igre. RPG dio gdje igraš pravu igricu sa pričom sa drugom ekipom i tamo otključavaš skillove za PvP dio igre.A možeš odmah također napravit lika samo za PvP igru ali sa puno manje skillova nego da si prvo prošao RPG dio igrei.Recimo barrage skill za rangera sa kojim zasipaš neprijatelje sa strelicama ko Legolas ne možeš imati kad odmah uzmeš lika samo za PvP---barrage skill dobiješ nakon što odradiš određeni quest u RPG dijelu igre....itd itd...
Također prvi expansion koji izlazi za koji dan je besplatan i slobodan je za download a pretplate ko na WoW također nema....zapravo ova igra nema loše strane
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
jedino mi se nesvidja u GW sta san brzo dosa do 20tog nivoa