- Zahvala primljena: 2
BALKANS ON FIRE
- dean
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6693
od dean
Replied by dean on topic BALKANS ON FIRE
ma jebem im ja babu stoka bezobrazna :twisted: :twisted:
na kraju krajeva trebalo bi to odigrat pa da vidimo kako su to braća srbi zamislili,pa da se smijemo
na kraju krajeva trebalo bi to odigrat pa da vidimo kako su to braća srbi zamislili,pa da se smijemo
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 3 mjeseci ago #6695
od blento
errm citao sam malo...to su Ruska braca srbima....
jer ti si kao ruski placenik u srpskoj vojsci.......najbolja mi je misija ona u PUSTINJI!!!... :lol: :lol: :lol:
koliko vidim..samo kampanju se moze igrati na srpskoj strani..dok pojedinace misije i mrezni nacin igranja se moze ipak i na nasoj....
Replied by blento on topic BALKANS ON FIRE
Dean napisao: ma jebem im ja babu stoka bezobrazna :twisted: :twisted:
errm citao sam malo...to su Ruska braca srbima....
jer ti si kao ruski placenik u srpskoj vojsci.......najbolja mi je misija ona u PUSTINJI!!!... :lol: :lol: :lol:
koliko vidim..samo kampanju se moze igrati na srpskoj strani..dok pojedinace misije i mrezni nacin igranja se moze ipak i na nasoj....
- deathwave
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6781
od deathwave
Replied by deathwave on topic BALKANS ON FIRE
Ovo mi je naj jaca izjava u cjelom opisu:" Beginning with the discovery of an intact T-34-85 tank left behind by the Croats" inace imali smo na 1000 tenkova pa smo zagubili jednog.
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6783
od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic BALKANS ON FIRE
daaaaa inace mi smo njih napali pa smo povlacili vojsku i opremu iz srbije pa nan osta jedan mali tenkic...
19 godina 3 mjeseci ago #6785
od blento
Replied by blento on topic BALKANS ON FIRE
samo sto mi nismo niti imali T-34 ... ))
ne znam da je itko imao te tenkove.....
Stari mi je u ratu bio u samohotki (to je americki tenk nastao na kraju ili poslije kraja 2.svj rata..)..uglavnom sranje od tenka...
A kamoli neki T-34....boze....koji debili...
ajd da su stavili T-55..T72 i T-84 ....vec koji ce im klinac taj T-34 i Leopard....pa toga nije bilo ovdje!...
ne znam da je itko imao te tenkove.....
Stari mi je u ratu bio u samohotki (to je americki tenk nastao na kraju ili poslije kraja 2.svj rata..)..uglavnom sranje od tenka...
A kamoli neki T-34....boze....koji debili...
ajd da su stavili T-55..T72 i T-84 ....vec koji ce im klinac taj T-34 i Leopard....pa toga nije bilo ovdje!...
- dean
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6789
od dean
Replied by dean on topic BALKANS ON FIRE
oprosti druže blento,ali za vrijeme domovinskog rata u gospičkoj vojarni "JASIKOVAC" je bio jedan t-34,sa ispletenom TITOVOM slikom na prednjem blatobranu ,za nevjerovat ali istina i svi smo se čudili kako su ljudi ulazili u taj tenk pošto je otvor bio stvarno premali kad skeniram slike poslat ću je prvom prilikom .Kolko znam taj je tenk završio na nekoj labudici i krenuo za zagreb,a sad šta su snjim napravili????
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.418 sekundi