BALKANS ON FIRE

• dean
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6693 od dean
Replied by dean on topic BALKANS ON FIRE
ma jebem im ja babu stoka bezobrazna :twisted: :twisted:

na kraju krajeva trebalo bi to odigrat pa da vidimo kako su to braća srbi zamislili,pa da se smijemo :P :P :P

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 3 mjeseci ago #6695 od blento
Replied by blento on topic BALKANS ON FIRE

Dean napisao: ma jebem im ja babu stoka bezobrazna :twisted: :twisted:

na kraju krajeva trebalo bi to odigrat pa da vidimo kako su to braća srbi zamislili,pa da se smijemo :P :P :P

errm citao sam malo...to su Ruska braca srbima....
jer ti si kao ruski placenik u srpskoj vojsci.......najbolja mi je misija ona u PUSTINJI!!!... :lol: :lol: :lol:

koliko vidim..samo kampanju se moze igrati na srpskoj strani..dok pojedinace misije i mrezni nacin igranja se moze ipak i na nasoj....

• deathwave
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6781 od deathwave
Replied by deathwave on topic BALKANS ON FIRE
Ovo mi je naj jaca izjava u cjelom opisu:" Beginning with the discovery of an intact T-34-85 tank left behind by the Croats" inace imali smo na 1000 tenkova pa smo zagubili jednog.

• [ctn]pazimetak
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6783 od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic BALKANS ON FIRE
daaaaa inace mi smo njih napali pa smo povlacili vojsku i opremu iz srbije pa nan osta jedan mali tenkic...

Više
19 godina 3 mjeseci ago #6785 od blento
Replied by blento on topic BALKANS ON FIRE
samo sto mi nismo niti imali T-34 ... :) ))
ne znam da je itko imao te tenkove.....
Stari mi je u ratu bio u samohotki (to je americki tenk nastao na kraju ili poslije kraja 2.svj rata..)..uglavnom sranje od tenka...
A kamoli neki T-34....boze....koji debili...
ajd da su stavili T-55..T72 i T-84 ....vec koji ce im klinac taj T-34 i Leopard....pa toga nije bilo ovdje!...

• dean
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #6789 od dean
Replied by dean on topic BALKANS ON FIRE
oprosti druže blento,ali za vrijeme domovinskog rata u gospičkoj vojarni "JASIKOVAC" je bio jedan t-34,sa ispletenom TITOVOM slikom na prednjem blatobranu :P :P :P :P ,za nevjerovat ali istina i svi smo se čudili kako su ljudi ulazili u taj tenk pošto je otvor bio stvarno premali :P :P :P :P kad skeniram slike poslat ću je prvom prilikom :P :P .Kolko znam taj je tenk završio na nekoj labudici i krenuo za zagreb,a sad šta su snjim napravili????

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.418 sekundi
Pokreće Kunena Forum