Star trek rules
- jazavac
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 11 mjeseci ago #792
od jazavac
Star trek rules was created by jazavac
i ja sam ludak zaluden star trekom ,ali jesi gledao farscape meni je to jos puno puta bolja serija?
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 11 mjeseci ago #793
od razor
Replied by razor on topic Star trek rules
Nisam.....Gledo sam vecinu tih SF serijala sto budu na HRT-u. Zakon su bili i on...hm.. kak se samo zovu..cini mi se "Svemirsli marinci" ili "Svemirsli vojnici".....al njih su prekinuli na najzanimljivijem dijelu i od tada ni traga ni glasa seriji.
Sada cekam zadnje dvije epizode drage nam kapetanice, jer jedino to nisam gledo prosli puta kad su bili na hrt-u....daj si zamisli to....gledas sve do jedne i onda ti se desi neko sranje (neznam tocno sto) i ne gledas zadnje dvije epizode, za koje sam cuo da su zakon. Tak da sam sad nabrijan na to. A i poslje toga ide ponovo onaj najnoviji serijal. Sve u svemi nece nam biti dosadno
Sada cekam zadnje dvije epizode drage nam kapetanice, jer jedino to nisam gledo prosli puta kad su bili na hrt-u....daj si zamisli to....gledas sve do jedne i onda ti se desi neko sranje (neznam tocno sto) i ne gledas zadnje dvije epizode, za koje sam cuo da su zakon. Tak da sam sad nabrijan na to. A i poslje toga ide ponovo onaj najnoviji serijal. Sve u svemi nece nam biti dosadno
- jazavac
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 11 mjeseci ago #794
od jazavac
Replied by jazavac on topic Star trek rules
svemirske marince su ubili nakon prve sezone jer je kao gledanost u americi bila jako mala pa im se nije isplatilo radit seriju , a od star trek sam sve epizode koje su ikad bile emitirane pogledao sad cekam da nabavim 4 sezonu enter koji se prikazuje u usa , ubili su i farscape ali su fanovi natjerali gamad da bar naprave mini serije
- pejo
- Posjetitelj
19 godina 11 mjeseci ago #800
od pejo
Replied by pejo on topic Star trek rules
znaci nisam ja lud, i drugi to gledaju
jazo morat ces mi nekako to poslat, im star treker isto.
jazo morat ces mi nekako to poslat, im star treker isto.
19 godina 11 mjeseci ago #802
od balkanac
Replied by balkanac on topic Star trek rules
Razor znam kako si se osjećao....prije par godina imao sam jedan LIJEPI kanal "sky one" (neki engleski) i stalno su puštali SF serije o to NAJNOVIJE (dok su naši dobri HRT-ovci puštali ono sranje,neke španjolske sapunice il kaj je to već bilo)...to the point: Gledao sam svaki petak nove serije voyagera i sad---jedan PROKLET petak kad su trebali pustit predzadnju i zadnju seriju,meni odjednom ode sky one the kanal....prvo sam mislo da nije ništ,da će se odma vratit,al nije :_( ...prokleti Englezi su ošli digital,a naši dragi u adriatic cabble (tada sam imao tu kablovsku) nisu imalu digitalnu opremu :_( ....kaj nije to žalosno
Onda sam trebao čekat par godina kako bi mogao gledati zadnje dvije serije na HRT-u....al inače...ja sam gledao skoro sve serije...osim onih prvih iz 70ih?
Za svemirske marince the serija nisam čuo....za film Star-Ship Troopers (koji su naši geniji preveli kao Svemirski Marinci) sam čuo i gledo,film je ok
Onda sam trebao čekat par godina kako bi mogao gledati zadnje dvije serije na HRT-u....al inače...ja sam gledao skoro sve serije...osim onih prvih iz 70ih?
Za svemirske marince the serija nisam čuo....za film Star-Ship Troopers (koji su naši geniji preveli kao Svemirski Marinci) sam čuo i gledo,film je ok
- jazavac
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 11 mjeseci ago #803
od jazavac
Replied by jazavac on topic Star trek rules
nemas frke dogovorit cemo se inace frend mi ima sve epizodee st na divx-u bolesnik ,uz to nema serije koje nema to ti je manijak u doslovnom smislu
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.393 sekundi