- Zahvala primljena: 2
Koj kurac?! 1:1???
- {=l.p=}_timer28
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #8055
od {=l.p=}_timer28
Replied by {=l.p=}_timer28 on topic Koj kurac?! 1:1???
Da...naše boli kurac za FR :lol: :lol: bitno je da se igraju i zabavljaju. :lol: :lol: A šlag na kraju su bili navijači..."the balcan way"...tako se navija...jebeš tekmu..bitno je da imaš koga šorati :lol: :lol: :lol:
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 2 mjeseci ago #8056
od mrgud
...ma ovaj pletikosa brani zakurac...da može primio bi gol i kroz oči...jeboga ja rupa i pol...
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic Koj kurac?! 1:1???
loklar napisao:
...na desetu x 590... kakvi šupci, u 70 i nekoj minuti onako dobit gol : : : ... joooooooooooooj...katastrofastagger_lee napisao: govno
...ma ovaj pletikosa brani zakurac...da može primio bi gol i kroz oči...jeboga ja rupa i pol...
mess with the best, die like the rest
19 godina 2 mjeseci ago #8060
od ivan
Replied by ivan on topic Koj kurac?! 1:1???
da ja nebi prostacio uzimamam tvoj past.Razor napisao: Pa gledam tekmu, reza 1:0 za nas. Odem van, vratim se i vidim zavrsilo 1:1. Pa kak u tri picke mile materine?
Jebo im pas milu mater da im jebo i njima i nogometu. Sto nemoze nista proc normalno??
- ludi_gnjida
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #8068
od ludi_gnjida
Replied by ludi_gnjida on topic Koj kurac?! 1:1???
Zato sam ja i počeo igrati AA jer su me šupci razočarali.....a nekad sam živio za repku i Dinamo. Ti pederi uopće ne zaslužuju da se za njih navija,al sve dok i jedna od nas budala bude gledala te krelce,njima će biti dobro. Karaju manekenke i voze jebene aute,....a mi jedemo podrigušu! Da samo znate kolko je kikkec pojeo podrigušeeee...
- ludi_tihac
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #8069
od ludi_tihac
Replied by ludi_tihac on topic 2:0 za Nju
- ludi_tihac
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #8070
od ludi_tihac
Replied by ludi_tihac on topic Koj kurac?! 1:1???
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.571 sekundi