- Zahvala primljena: 2
Antivirus i firewall?
- ludi_kikkec
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #8096
od ludi_kikkec
jel ima ko crackove avasta i zone alarama?
Replied by ludi_kikkec on topic Antivirus i firewall?
baš skidam neke crackove i popusio sam trojanca na astalavistamato napisao:
a cemu sluze stranice tipa astalavista???? :lol: :lol:Razor napisao: A nije ni nod32 los...samo kolko znam nema besplatne verzije...nisam siguran.
jel ima ko crackove avasta i zone alarama?
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 2 mjeseci ago #8097
od blento
Replied by blento on topic Antivirus i firewall?
hmm..pa prvo instaliras sve te programe...pa onda odes skidat crackove.....
Avast je besplatan....dok zonealarm je besplatan u osnovnoj verziji...
- ludi_kikkec
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #8100
od ludi_kikkec
a avast mi je instalirao neki VRDB virus recoveri database? 8O
koji je to racku?
Replied by ludi_kikkec on topic Antivirus i firewall?
je home edition ali ja ocu profesional jer ja sam profesionalacBlento napisao: hmm..pa prvo instaliras sve te programe...pa onda odes skidat crackove.....
a avast mi je instalirao neki VRDB virus recoveri database? 8O
koji je to racku?
19 godina 2 mjeseci ago #8101
od razor
Replied by razor on topic Antivirus i firewall?
1) Za avast ti netreba crack. Home edition ce te zastitit kao i Pro.
2) VRDB je baza podatak tvojih fileova koje radi avast. Kad skenira ponovo tvoj disk on usporeduje fileove iz baze sa tvojim fileovima. Kad vidi da je neki file drukciji odmah posumlja da se na njega priljepio virus bla bla bla bla...sve u svemu dbora stvar. Jedino sto ti preporucavam je da stisnes desnom tipkom misa na to i iskoristis onaj Merge with main icon ili kako se god vec to zove.
3)Zone alarm (besplatna verzija) je isto dovoljan....
2) VRDB je baza podatak tvojih fileova koje radi avast. Kad skenira ponovo tvoj disk on usporeduje fileove iz baze sa tvojim fileovima. Kad vidi da je neki file drukciji odmah posumlja da se na njega priljepio virus bla bla bla bla...sve u svemu dbora stvar. Jedino sto ti preporucavam je da stisnes desnom tipkom misa na to i iskoristis onaj Merge with main icon ili kako se god vec to zove.
3)Zone alarm (besplatna verzija) je isto dovoljan....
- blackhawk
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #8207
od blackhawk
Replied by blackhawk on topic Antivirus i firewall?
Ako hoćete imati najbolji antivirus sa najmanjim zauzećem resursa slijedite moje upute .
Skoknite na NOD32 službene stranice,zatim skinete TRIAL verziju antivirusnog programa.
Nakon te radnje skoknite na sljedeću stranicu te skinite file NOD32.Fix.v1.9-nsane.exe:
h**p://32.net.ru/fileexchange/login.php3?username=32user&password=gfhjkm&sortfield=ftime
(zamijenite zvjezdice sa "tt" )
postupite po uputama iz fixa i imate neograničenu upotrebu ovog izvrsnog antivirusa
Zahvale u vidu uplate na devizni račun te cvijeća na kućnu adresu(adresa poznata našoj tajnici rudlavoj:)) očekujem u naredna 24 sata.
Skoknite na NOD32 službene stranice,zatim skinete TRIAL verziju antivirusnog programa.
Nakon te radnje skoknite na sljedeću stranicu te skinite file NOD32.Fix.v1.9-nsane.exe:
h**p://32.net.ru/fileexchange/login.php3?username=32user&password=gfhjkm&sortfield=ftime
(zamijenite zvjezdice sa "tt" )
postupite po uputama iz fixa i imate neograničenu upotrebu ovog izvrsnog antivirusa
Zahvale u vidu uplate na devizni račun te cvijeća na kućnu adresu(adresa poznata našoj tajnici rudlavoj:)) očekujem u naredna 24 sata.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.426 sekundi