- Zahvala primljena: 2
Nova konfiguracija
- extreme_cro
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #8433
od extreme_cro
Nova konfiguracija was created by extreme_cro
Došlo vrijeme za promjene !
Evo kaj sam si ja složil, ima li kakvih prijedloga???? :
Matična ABIT 939 AN8
Procesor Athlon 64 X2 3800+
Memorija Kingmax 1 GB DDR2 PC-4300 533 MHz
Napajanje Thermaltake 480W Silent PurePower
Grafička Leadtek WinFast PX7800 GTX
HDD WD Caviar 250GB serial ATAII-300
Kučište Nemam pojma!!!!!
Sad imam logitech-ov miš mx1000 i jako sam zadovoljan al imam u planu kupit Logitech G5, ima li tko razer diamondback 1600c??
Evo kaj sam si ja složil, ima li kakvih prijedloga???? :
Matična ABIT 939 AN8
Procesor Athlon 64 X2 3800+
Memorija Kingmax 1 GB DDR2 PC-4300 533 MHz
Napajanje Thermaltake 480W Silent PurePower
Grafička Leadtek WinFast PX7800 GTX
HDD WD Caviar 250GB serial ATAII-300
Kučište Nemam pojma!!!!!
Sad imam logitech-ov miš mx1000 i jako sam zadovoljan al imam u planu kupit Logitech G5, ima li tko razer diamondback 1600c??
Please Prijava to join the conversation.
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
19 godina 2 mjeseci ago #8436
od stagger_lee
PUSH THE BUTTON!!!
Replied by stagger_lee on topic Nova konfiguracija
jesi ti došaotražiti savjete ili se preseravati :mrgreen:
j/k
predobra je ovo konfiguracija i ne treba tu ništa mjenjati jedino si nabavi dobru zvučnu i slušalice.
j/k
predobra je ovo konfiguracija i ne treba tu ništa mjenjati jedino si nabavi dobru zvučnu i slušalice.
PUSH THE BUTTON!!!
- extreme_cro
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #8437
od extreme_cro
Replied by extreme_cro on topic Nova konfiguracija
ma kakvo preseravanje, eto npr. zar misliš da mi terba zvućna zar nije dovoljno na matičnoj ugrađen 7.1 zvuk ??
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
19 godina 2 mjeseci ago #8440
od stagger_lee
PUSH THE BUTTON!!!
Replied by stagger_lee on topic Nova konfiguracija
Ne znam kakva je ta zvučna na tovjoj matičnoj, ali znam da sma ja imamo na matičnoj 5.1 zvučnu ali sam osjetio bitnu razliku kada sam prešao Audigy2 zs i to ne samo zbog kvalitete zvuka već izbog toga što ima hardwareski EAX akcelerator tako da manje opterećuje procesor i nema tolikog padanja fpsa kada počneš pucati.
Istina kad malo bolje promislim davati 550kn za malo bolji zvuk se možda i ne isplati ali eto tražio si savjet pa malo razmilsli o tome a i vidim da imaš para na bacanje )
Istina kad malo bolje promislim davati 550kn za malo bolji zvuk se možda i ne isplati ali eto tražio si savjet pa malo razmilsli o tome a i vidim da imaš para na bacanje )
PUSH THE BUTTON!!!
19 godina 2 mjeseci ago #8452
od blento
Replied by blento on topic Nova konfiguracija
Ekstriiiim..moj savjet ti je da odes i pitas ljude na hr.comp.hardver ...te na forumima kao sto su
www.pcekspert.com
ili na forumu od Linksa....
nisam ti bash u tim maticnim plocama i dvojezgrenim procesorima...pa ti ne bih mogao savjetovati da mozes dobiti nesto bolje za manje ili isto para.....zato nemoj biti ljijen...i vec kad dajes 10-15 milja kuna na tako nesto postavi pitanja....prvenstvarno na PCEKSPERTU i na newsgrupama...
nisam ti bash u tim maticnim plocama i dvojezgrenim procesorima...pa ti ne bih mogao savjetovati da mozes dobiti nesto bolje za manje ili isto para.....zato nemoj biti ljijen...i vec kad dajes 10-15 milja kuna na tako nesto postavi pitanja....prvenstvarno na PCEKSPERTU i na newsgrupama...
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.482 sekundi