- Zahvala primljena: 2
klan Brutal
- mato
- Posjetitelj
19 godina 11 mjeseci ago #975
od mato
Replied by mato on topic klan Brutal
srami se blento tako po meni pljuvat kenjcino, tovare i magarcino jedna odakle sam ja ako su oni dalmatinci ane hrvati joj kako cu te za ovo nagazit :twisted: :twisted: :twisted: ali ne tako kao sto tvoja baka kaze nego ko sinoc pa ce bit joj sory nije namjerno i te fore :violent3:
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 11 mjeseci ago #978
od blento
AAA NEEEE!!!:...meni je moja bivsa cura koja je iz dubrovnika rekla da DUBROVCANI NISU DALMATINCI!!!!.....sad tu ko koga jebuska?....
..e.eeto sad si me podsjetio na nju... ...bash mi fali u zivotu ...
vratila se u dubrovnik.. nemam kontakt s njom vise jer jos telefon ne radi..ne znam jel ziva uopceee.. ...
jel znas mozda koji 26-godisnju Danielu...crnku..isla na Gradjevinu u Zg...
zivi negdje...joj moram pogledati gdje mi je adresa...
...eto bash si me morao podsjetiti na nju...
Replied by blento on topic klan Brutal
mato napisao: srami se blento tako po meni pljuvat kenjcino, tovare i magarcino jedna odakle sam ja ako su oni dalmatinci ane hrvati joj kako cu te za ovo nagazit :twisted: :twisted: :twisted: ali ne tako kao sto tvoja baka kaze nego ko sinoc pa ce bit joj sory nije namjerno i te fore :violent3:
AAA NEEEE!!!:...meni je moja bivsa cura koja je iz dubrovnika rekla da DUBROVCANI NISU DALMATINCI!!!!.....sad tu ko koga jebuska?....
..e.eeto sad si me podsjetio na nju... ...bash mi fali u zivotu ...
vratila se u dubrovnik.. nemam kontakt s njom vise jer jos telefon ne radi..ne znam jel ziva uopceee.. ...
jel znas mozda koji 26-godisnju Danielu...crnku..isla na Gradjevinu u Zg...
zivi negdje...joj moram pogledati gdje mi je adresa...
...eto bash si me morao podsjetiti na nju...
- j0n3s_cro
- Posjetitelj
19 godina 11 mjeseci ago #981
od j0n3s_cro
Replied by j0n3s_cro on topic klan Brutal
Jesi karo barem ?
ONO OKO GAZENJA NIJE OVAKVO GAZENJE... NEGO MOGLO BI SE RECI "ETNICKO CISCENJE"
ONO OKO GAZENJA NIJE OVAKVO GAZENJE... NEGO MOGLO BI SE RECI "ETNICKO CISCENJE"
- mato
- Posjetitelj
19 godina 11 mjeseci ago #982
od mato
Replied by mato on topic klan Brutal
ma naravno da znam danijelu pa mozda je to ta tvoja.ako nije nacu je ja makar mi ti bilo zadnje u zivotu samo prezime reci ali joj zemljopis ili geografija nije jaca strana u zivotu pa gdje je dubrovnik nego u dalmaciji tj hrvatskoj.mozda se sto promjenilo a ja ne znam za to ali tebi svakako ide metak u leda onako junacki :violent4: nu zajec pagadi ili na hrvatski ZEC CUVAJ SE muahahhabuauuauhhh :twisted: :twisted: ma salim se necu te??? :twisted:
- jazavac
- Posjetitelj
19 godina 11 mjeseci ago #990
od jazavac
Replied by jazavac on topic klan Brutal
ne znam kaj ste imali s njima, ali mi uvjek smo halali scrimove s njima i ok su decki , sad su primili nesto novih clanova vjerojatno je to zato ,novi pa sta ces
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.422 sekundi