- Zahvala primljena: 8
Ban lista
Skodilac napisao: oce meni netko rec od vas zasto san ja dobija ban?
nit san citer, nit san kamper, nit nemam wh, nit ista nemam sta nebi smija imat?
lijep pozdrav, vas "Uredni" član Skodilac
Please Prijava to join the conversation.
razor napisao: Reci ce ti ako nam kazes, kad si dobio ban, dali se sjecas tko je od CTN-ovaca bio na serveru i naravno das nam svoj PB GUID.
Ukoliko napravis sve to, a nitko ti neda odgovor, ja ti maknem ban i svi sretni.
pa slusaj covik... to je bilo prije 2-3 dana.. mozda i 4.. ne sjecam se vise..
ja mislin da san bio izasao van iz igrice, i nakon sta san se vratija, vise nisan moga uc jer mi je pisalo da san banniran... tako da... neznam...
dunavu napisao:
Skodilac napisao: oce meni netko rec od vas zasto san ja dobija ban?
nit san citer, nit san kamper, nit nemam wh, nit ista nemam sta nebi smija imat?
lijep pozdrav, vas "Uredni" član Skodilac
Ahahahah to nisam primjetio :woohoo:
- [CTN] Baltazar
- Ekspert
- Zahvala primljena: 7
Najbrže ćeš povratiti novac ako ga uložiš u alkohol...
[CTN] Baltazar napisao: kaj se tiče bana ja mu ga nisam dao a od mene je nekoliko puta dobio temp ban zbog nedolicnog ponasanja... :whistle: promijeni cd key i radit će ja sam kod frenda instalirao cod i stavio svoj cd-key i nije mu htjelo radit pisalo je da je banan od strane administratora, kad sam ga promijenio radi normalno a uz to da ja doma sa tim cd-keyom nemam problema.
ajd Baltazare, ako nije problem, reci sto je bilo vezano uz ovo, mislim da je jako bitna pocetna stavka oko regrutacije doticnog...
EDIT: nevermind, vidim da si napisao ponesto u njegovoj regrutaciji...
He who does not hope to win has already lost