- Zahvala primljena: 2
ban??
14 godina 7 mjeseci ago #41068
od loklar
Ako ti je to problem, kao što sam ti i rekao ja ću ti uvijek pomoći da odeš sa servera.
JA TE NISAM BANAO ALI BIO SI BLIZU!!!
Mislim da si sinoć od mene skoro pobrao ban... i ti i fico... jel taKO... Upozorio sam vas pa ste se smirili... imate veliku jezičinu... kod nas na serveru su sva oružja i svi perkovi dozvoljeni....Phoenixgm napisao: Opet sam danas pobro ban.
Usao sam na server i igrao mozda 15 sec tek jedan kill napravio i poberem odmah ban LOL!!
W T F ? ? ?
Ako treba mogu postat screen playera koji su onda bili gore.
Ako ti je to problem, kao što sam ti i rekao ja ću ti uvijek pomoći da odeš sa servera.
JA TE NISAM BANAO ALI BIO SI BLIZU!!!
Please Prijava to join the conversation.
14 godina 7 mjeseci ago #41070
od Phoenixgm
neznam kak uopce dobit taj GUID, jel to key... s obzirom da je meni to blank u multiplayers options.
P.S. Kak uopce provjerit jel imam black screenove? Probo sam u konzolu upisivat onaj PB GetSs ali meni to ispise smao kao poruku ingame LOL.
Mr_Ti napisao: bolje daj screenshot BAN screena gdje eventualno pise tko sto...
a i GUID da stavis ovdje nebi bilo lose...
neznam kak uopce dobit taj GUID, jel to key... s obzirom da je meni to blank u multiplayers options.
P.S. Kak uopce provjerit jel imam black screenove? Probo sam u konzolu upisivat onaj PB GetSs ali meni to ispise smao kao poruku ingame LOL.
14 godina 7 mjeseci ago #41072
od Phoenixgm
E vidis da si malo bolje procitao vidio bi da sam napisao da mi konzola na izbacije nista van i da nemrem dobit SS-ove ali dobro rijesio sam to sad.
P.S.. koliko vidim baca crne jer je ukjljucen AA a ja ne mislim igrat sa iskljucenim AA tak da vjerojatno vise necu tu kod vas igrat radi mutavog PB-a LOL barem dok ne rijese taj problem.
Mislim da se idem vrati radje staroj ljubavi CS-u.
P.S.. koliko vidim baca crne jer je ukjljucen AA a ja ne mislim igrat sa iskljucenim AA tak da vjerojatno vise necu tu kod vas igrat radi mutavog PB-a LOL barem dok ne rijese taj problem.
Mislim da se idem vrati radje staroj ljubavi CS-u.
14 godina 7 mjeseci ago #41074
od Phoenixgm
A lol koji si ovo tardovi u evenbalanceu... Uglavnom skuzio sam fix za black screenove na radeon karticama a da imate i dalje upaljen AA.
Uglavnom mutaavi PB uzma po nekoj morbidnoj for screenove tako da ako imate upljaun AA u postavkama igre dobit cete mutave crne screenove. No tmo se moze doskocit tako da forsate u samim driverima AA ili josh bolje preko ati tray toolsa napravite profil za cod4 sa ukljucenim AA i sve radi.
Uglavnom na 20 screenova viidm da je bio samo jedan crni ekran tako da vi koji imate radon karticie imate srece... Ps isprobano je na 10.4 driverima i zadnjoj verziji ati tray toolsa.
Enjoy.
Uglavnom mutaavi PB uzma po nekoj morbidnoj for screenove tako da ako imate upljaun AA u postavkama igre dobit cete mutave crne screenove. No tmo se moze doskocit tako da forsate u samim driverima AA ili josh bolje preko ati tray toolsa napravite profil za cod4 sa ukljucenim AA i sve radi.
Uglavnom na 20 screenova viidm da je bio samo jedan crni ekran tako da vi koji imate radon karticie imate srece... Ps isprobano je na 10.4 driverima i zadnjoj verziji ati tray toolsa.
Enjoy.
Moderatori: jetrica1
Vrijeme kreiranja stranice: 0.462 sekundi