Skip to main content

Namjerno izbacivanje???

Više
13 godina 11 mjeseci ago #41107 od zackocatia
Pozz forumu,

imam "kao" problem sa crnim screenshotovima, baš sam bio mjenjao windowse, imam Win7 x64, pa nanovo instalirao COD4 i update-al PB, na savjetovanje članova ovdje, uključio u punkbusteru automatsko uzimanje screen shotova.
Moj je problem sljedeći: Ja sam potražio "kao" te screen shotove, no nisu opće uzeti, PB log bilježi igranje i sve ostalo, al nigdje screen shotova, kamoli crnih, pa mislim da me namjerno bacaju sa servera. stigo sam uzeti svoj screen shot sa situacijom, pa vi odlučite dal imam što instalirano krivo, uostalom pogledajte ostale moje screen shotove.

Molim admina da to rješi!!!

Please Prijava to join the conversation.

Više
13 godina 11 mjeseci ago #41109 od Mr.Ti
Replied by Mr.Ti on topic Namjerno izbacivanje???
1. Kao prvo, nema admin tu sto rjesavati, TI si taj koji treba nesto rjesiti, ukoliko zelis igrati na nasem serveru!!!

2. Ovaj admin koji te je upozoravao te SIGURNO nije banao iz nekog privatnog ili bilo kojeg drugog razloga od onog koji ti je naveo u igri...

3. Koji je razlog zasto tebi ispadaju crni screenshotovi je na tebi da otkrijes, ne nama. (samo usput, jedan od odlicnih razloga je da alt tabas iz igre)

4. U privitku sam ti stavio sliku, ako nisi sam nasao gdje PB sprema SS lokalno (broj 1 i 3 oznaceno), ali mislim da ne save-a one koje server sam uzme, ali zato ti u igri mozes zatraziti svoj ss, za sto je command u konzoli:

/PB_GetSs

naravno, mora ti biti ukljuceno lokalno save-anje, sto je najlakse ako u folder odpakiras file PBCL.cfg, koji cu staviti u privitku, oznacen je na slici sa brojem 2. To je mjesto gdje se nalazi u Win7, a ako nemozes odmah pronaci ukljuci si da ti pokazuje hidden files and folders.

Please Prijava to join the conversation.

Više
13 godina 11 mjeseci ago #41121 od zackocatia
Replied by zackocatia on topic Namjerno izbacivanje???
sve sam to ja pronašao, al nema ništa u folderu, a postavljeno je da kad server zatraži pb_ss da kopira i ostavi meni jedan isti, al stvarno nema ničega!!!

Please Prijava to join the conversation.

Više
13 godina 11 mjeseci ago #41122 od zackocatia
Replied by zackocatia on topic Namjerno izbacivanje???
Rješeno!!

Kod nVIDIA grafički iako se u igri stavi antialiasing, nvidia control panel ostavlja uključeno, pa treba u nvidia control panel staviti "Force OFF" i onda radi. To skužio slučajno, sve živo prije toga isprobo.

Please Prijava to join the conversation.

Moderatori: jetrica1
Vrijeme kreiranja stranice: 0.398 sekundi
Pokreće Kunena Forum