- Zahvala primljena: 0
crni pbss
14 godina 5 mjeseci ago #41665
od diebitch
bok!
prije sam bio shockre i pocelo me stalno banat zbog crnih ssova
onda sam promijenio key i napravio novog usera uhrnazur/madrfakr i opet me izbacivalo
sad mi je doso kolega pa mi je poiskljucivao sve te AAove i ostale stvari pa ako mi mozete maknut ban da igram normalno. hvala
prije sam bio shockre i pocelo me stalno banat zbog crnih ssova
onda sam promijenio key i napravio novog usera uhrnazur/madrfakr i opet me izbacivalo
sad mi je doso kolega pa mi je poiskljucivao sve te AAove i ostale stvari pa ako mi mozete maknut ban da igram normalno. hvala
Please Prijava to join the conversation.
14 godina 5 mjeseci ago #41719
od diebitch
ovako, govori mi permanent ban issued. i ne mogu igrati ni na jednom serveru. znaci, ili se netko zainatio jer sam postao bolji, ili je pbs smece koje ne radi kako treba. cheat u zivotu nisam imao a niti ga ni ne znam koristiti. igram posteno. daj mi maknite ban da mogu igrati i da vidim dali sad sve stima.
14 godina 5 mjeseci ago #41720
od mele
Da, to je sigurno razlog! Prerastao si JK i neki zli admin (ja sumnjam na Gvozdiku ili Jopketa) ti je sprasio perm ban!
Da Ozujsko Valja
I Tito Bi Ga Pio...
diebitch napisao: ovako, govori mi permanent ban issued. i ne mogu igrati ni na jednom serveru. znaci, ili se netko zainatio jer sam postao bolji, ili je pbs smece koje ne radi kako treba. cheat u zivotu nisam imao a niti ga ni ne znam koristiti. igram posteno. daj mi maknite ban da mogu igrati i da vidim dali sad sve stima.
Da, to je sigurno razlog! Prerastao si JK i neki zli admin (ja sumnjam na Gvozdiku ili Jopketa) ti je sprasio perm ban!
Da Ozujsko Valja
I Tito Bi Ga Pio...
Moderatori: jetrica1
Vrijeme kreiranja stranice: 0.421 sekundi