- Zahvala primljena: 0
Ban [KILL] klanu
11 godina 7 mjeseci ago #51702
od mele
Da Ozujsko Valja
I Tito Bi Ga Pio...
Ban [KILL] klanu was created by mele
Danas sam pricao s braticem koji je u [KILL] klanu i rekao mi je da je cijeli klan baniran sa Javne Kuce.Moze li mi netko objasniti sto se tu dogodilo? Za njega sam siguran da ne koristi nikakve cheatove jer sam i sam nekoliko puta igrao s njegovog laptopa pod njegovim nickom...
Da Ozujsko Valja
I Tito Bi Ga Pio...
Please Prijava to join the conversation.
11 godina 7 mjeseci ago #51703
od jopke
Replied by jopke on topic Ban [KILL] klanu
Bili su previse dobri:)
11 godina 7 mjeseci ago #51704
od dunavu
a ko si ti?
Replied by dunavu on topic Ban [KILL] klanu
mele napisao: Danas sam pricao s braticem koji je u [KILL] klanu i rekao mi je da je cijeli klan baniran sa Javne Kuce.Moze li mi netko objasniti sto se tu dogodilo? Za njega sam siguran da ne koristi nikakve cheatove jer sam i sam nekoliko puta igrao s njegovog laptopa pod njegovim nickom...
a ko si ti?
11 godina 7 mjeseci ago #51706
od jetrica1
He who does not hope to win has already lost
Replied by jetrica1 on topic Ban [KILL] klanu
Nije odbanan i neće biti tako brzo.
Na stranu to što su neki od njih bolji od vidovitog Milana pa te čekaju iza čoška da ti smjeste kuglu među oči
Kill je stavljen na bad name listu i to iz razloga što nekima od njih treba lekcija iz bontona, rječnik kojim se služe ne prolazi.
Da ne izdvajamo i banamo individualce,stavljen je bad name.
Isto tako ekipa uredno dolazi zaigrat s nama, barem oni pametniji izgleda, ali s drugim nikovima, pa nek riješe među sobom koji će pristup imati prema drugim igračima i kako će prikazivati svoj klan.
Na stranu to što su neki od njih bolji od vidovitog Milana pa te čekaju iza čoška da ti smjeste kuglu među oči
Kill je stavljen na bad name listu i to iz razloga što nekima od njih treba lekcija iz bontona, rječnik kojim se služe ne prolazi.
Da ne izdvajamo i banamo individualce,stavljen je bad name.
Isto tako ekipa uredno dolazi zaigrat s nama, barem oni pametniji izgleda, ali s drugim nikovima, pa nek riješe među sobom koji će pristup imati prema drugim igračima i kako će prikazivati svoj klan.
He who does not hope to win has already lost
11 godina 6 mjeseci ago - 11 godina 6 mjeseci ago #52319
od gvozdika
Replied by gvozdika on topic Ban [KILL] klanu
e jebi ga... vidoviti Milan i njegovi sljedbenici su opet posjetili naš server, trpio sam ih koliko sam mogao... čak su i drugi igrači pitali dokle ćemo to tolerirati... i onda mi je puk'o film :pinch:
njihovo novo ime, eQ' sam stavio u bad names sa tri (3) sekunde grace perioda :evil:
eto, toliko od mene za večeras
njihovo novo ime, eQ' sam stavio u bad names sa tri (3) sekunde grace perioda :evil:
eto, toliko od mene za večeras
Last edit: 11 godina 6 mjeseci ago by gvozdika.
Moderatori: jetrica1
Vrijeme kreiranja stranice: 0.483 sekundi