novi forumcic
16 godina 11 mjeseci ago #25244
od razor
novi forumcic was created by razor
Kako nas svaki dan ima sve vise i vise na cod4 serverima natjerali su me (tko? to je tajna) da napravim podforum za CoD 4.
Ako zazivi, super, ako ne....nije ga tesko maknut
Ako zazivi, super, ako ne....nije ga tesko maknut
Please Prijava to join the conversation.
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
16 godina 11 mjeseci ago #25245
od stagger_lee
PUSH THE BUTTON!!!
Replied by stagger_lee on topic novi forumcic
šta je to Call of Duty ? jel to ono kad te uhvati sila pa moraš na wc? :mrgreen:
PUSH THE BUTTON!!!
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
16 godina 11 mjeseci ago #25253
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic novi forumcic
Mislim da je Sćepan dao najbolje objašnjenje za COD, instant zabava run and kill.
16 godina 11 mjeseci ago #25256
od mrgud
slažem se, fora je kad dobiš malo bolja oruđa i kad se privikneš na nacin igre, smetalo mi u pocetku sto se sve prebrzo dešava, sam lete meci oko tebe, neznaš mapu, di da se sakriš kak zgleda enemy i takve stvari, no evo poceo sam rokat FR prek 1 po rundi
e da, i pitanje jedno, par puta mi se usred igre smrzlo sve pa dali se to još nekom dešava ili moj komp zahebava, inace nemam nikakvih problema vrtit igru, ide ko podmazana :roll:
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic novi forumcic
[CTN]Sluzavy_CRO napisao: Mislim da je Sćepan dao najbolje objašnjenje za COD, instant zabava run and kill.
slažem se, fora je kad dobiš malo bolja oruđa i kad se privikneš na nacin igre, smetalo mi u pocetku sto se sve prebrzo dešava, sam lete meci oko tebe, neznaš mapu, di da se sakriš kak zgleda enemy i takve stvari, no evo poceo sam rokat FR prek 1 po rundi
e da, i pitanje jedno, par puta mi se usred igre smrzlo sve pa dali se to još nekom dešava ili moj komp zahebava, inace nemam nikakvih problema vrtit igru, ide ko podmazana :roll:
mess with the best, die like the rest
16 godina 11 mjeseci ago #25257
od razor
Replied by razor on topic novi forumcic
PA da...
Eto neki dan sam imo 15 min slobodno izmedju rucka i odlaska u Lidl
Upalio CoD i zabavio se svih 15 minuta.
Sa AA bi potrosio 10 min na ucitavanje igre, pa jos par minuta na ucitavanje mape, a ostatak na cekanje da pocne runda....najvjerojatnije nebi igro ni sekunde
Eto neki dan sam imo 15 min slobodno izmedju rucka i odlaska u Lidl
Upalio CoD i zabavio se svih 15 minuta.
Sa AA bi potrosio 10 min na ucitavanje igre, pa jos par minuta na ucitavanje mape, a ostatak na cekanje da pocne runda....najvjerojatnije nebi igro ni sekunde
Vrijeme kreiranja stranice: 0.367 sekundi