- Zahvala primljena: 0
Screanshot bife
15 godina 11 mjeseci ago #32776
od nwsk_luks
Replied by nwsk_luks on topic Screanshot bife
otvoris konzolu u igri i upises /cg_drawfps 1
konzolu valjda znas otvorit, ako neznas, to je ono dugme iznad tab-a a lijevo od 1
kad je otvoris mozda budes trebao stisnut backspace da obrises onaj znak koji dodje.
konzolu valjda znas otvorit, ako neznas, to je ono dugme iznad tab-a a lijevo od 1
kad je otvoris mozda budes trebao stisnut backspace da obrises onaj znak koji dodje.
Please Prijava to join the conversation.
- faceremover
- Posjetitelj
15 godina 11 mjeseci ago #32777
od faceremover
Replied by faceremover on topic Screanshot bife
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸...u tom i je problem...meni neće otvara tu traku (znam koja je-koristio sam ju u cod2)...ali sad neće otvara??????
15 godina 11 mjeseci ago #32779
od Mr.Ti
Replied by Mr.Ti on topic Screanshot bife
Imas negdje u opcijama COD-a i ENABLE CONSOLE, pa ukljuci to, a ako ne, onda odes do foldera sa svojim profilom, sa wordpadom otvoris, config_mp, pronades cg_drawfps, i vrijednost u zagradi stavis na 1
A sto se tice xfire FPS cini mi se da je dobar, kliknes na onu pribadacu da se okrene prema dolje i onda ti je stalno ukljuceno, to znas?
A sto se tice xfire FPS cini mi se da je dobar, kliknes na onu pribadacu da se okrene prema dolje i onda ti je stalno ukljuceno, to znas?
15 godina 11 mjeseci ago #32780
od nwsk_luks
Replied by nwsk_luks on topic Screanshot bife
provjeri pod options/game options dali ti je enable-ana konzola
- faceremover
- Posjetitelj
15 godina 11 mjeseci ago #32782
od faceremover
Replied by faceremover on topic Screanshot bife
da...trebao sam enablat console..bio je na "no"...hvalaMr_Ti napisao: Imas negdje u opcijama COD-a i ENABLE CONSOLE, pa ukljuci to, a ako ne, onda odes do foldera sa svojim profilom, sa wordpadom otvoris, config_mp, pronades cg_drawfps, i vrijednost u zagradi stavis na 1
znam,to sam stalno imao...samo nisan bia siguran dali pokazuje pravi fps...Mr_Ti napisao: A sto se tice xfire FPS cini mi se da je dobar, kliknes na onu pribadacu da se okrene prema dolje i onda ti je stalno ukljuceno, to znas?
15 godina 11 mjeseci ago #32784
od jopke
e to je ono zbog cega ja stalno kukam.
nije problem u maksimalnom broju fpsa niti u srednjem...nego me jebe to sto svako malo kompijuter doslovce stane i fps-i padnu ispod 10...i to traje par sekundi i naravno da bas onda mi netko naleti i jasno da me ubije a da ja ni nevidim kako je zapucao nego je sljecea slika kako lezim na podu:)
najgore od svega je sto mi se prije to nije dogadjala...samo je odjednom pocelo i eto traje i traje (cak sam i format pokusao) ali nikak oda skuzim u cem je problem
Replied by jopke on topic Screanshot bife
e to je ono zbog cega ja stalno kukam.
nije problem u maksimalnom broju fpsa niti u srednjem...nego me jebe to sto svako malo kompijuter doslovce stane i fps-i padnu ispod 10...i to traje par sekundi i naravno da bas onda mi netko naleti i jasno da me ubije a da ja ni nevidim kako je zapucao nego je sljecea slika kako lezim na podu:)
najgore od svega je sto mi se prije to nije dogadjala...samo je odjednom pocelo i eto traje i traje (cak sam i format pokusao) ali nikak oda skuzim u cem je problem
Vrijeme kreiranja stranice: 1.048 sekundi