Skip to main content

Ping

Više
13 godina 10 mjeseci ago #41407 od Cillcam
Ping was created by Cillcam
Moze li mi netko reci odkad je zabranjeno imati veci ping od 100 na cod4 serveru. Ja vec vise od godinu igram na ovom serveru i odjedanput cim se pojave likovi iz ctn-a odmah pocnu temp-banati sve kojima je i na tren ping iznad 100. Ja ne mogu vise sniziti ping jer igram na laptopu i obicno mi je ping 70, ali na zahtjevnijim mapama mi skicu kadkad na 120. Je li mi mozete reci jeli zabranjeno imati ping veci od 100 ili je to neko samo prdnulo u glavu da pocne kikat ljude. Zadnji put je kikano u minuti vise od 10 ljudi.

Please Prijava to join the conversation.

Više
13 godina 10 mjeseci ago #41409 od mele_junior
Replied by mele_junior on topic Ping
da malo citas sa strane vidio bi da ti neka tamo consola govori da ako imas veci ping od 100 dobijes kick/ban... nakon puno upozorenja od moje strane da snizite ping, vi to niste napravili... i nije istina da ping skace na 100, nego je ping preko 100 i zato svima steka... kada sredite pingove i prekinete skidati pornjavu onda se vratite da mozemo igrati bez lagova :salut:

da sam rusher ubio bih se!!!

Please Prijava to join the conversation.

Više
13 godina 10 mjeseci ago #41412 od razor
Replied by razor on topic Ping
Nevjerojatno...nemam sta za dodat...Mele je sastavio koraktan odgovor...
...kak bezveze....

Please Prijava to join the conversation.

Više
13 godina 10 mjeseci ago #41434 od Cillcam
Replied by Cillcam on topic Ping
Ja nikad nisam vidjeo da pise da ce igraci sa pingom vecim od 100 biti izbaceni, samo da oni koji psuju da ce biti. I kao sto sam rekao ping mi je obicno ispod 100, samo na zahtjevnijim mapama kao sto su creek i death hous skoci preko 100, ali kad sam u spilji mi je ispod 100 pa molim te kad vec igram tako dugo bez problema na ovom serveru prestani me kikat svaki put kad mi na 5 sek prijeđe ping 100 jer to ne dize ostalima ping jer kao sto sam objasnio to je do hrdwera ne do interneta.

Please Prijava to join the conversation.

Moderatori: razorjetrica1
Vrijeme kreiranja stranice: 0.389 sekundi
Pokreće Kunena Forum