- Zahvala primljena: 0
Ban?
12 godina 5 mjeseci ago #47599
od yebec
Too drunk to fuck!
nemrem ih sredit, sve sam napravio, aa ugasen i na grafi i u igri, palim pnbstra i b u servisima ali nejde, tu i tamo koji dobar, ostalo crno. gledam često na sparti ss-ove i svi su mi crni. mozda i od alt tabanja... a valda znate da nismo citerirazor napisao: JEsi sredio crne ss-ove?
Too drunk to fuck!
Please Prijava to join the conversation.
12 godina 5 mjeseci ago #47627
od mele
Nema to veze tko je na serveru. Ljudima dosadno, pogledaju SS, vide da su crni ili sa kvadraticima/iksicima i stisnu temp/perm bez obzira sto ne igraju u tom trenutku.
Da Ozujsko Valja
I Tito Bi Ga Pio...
yebec napisao: evo opet tempban prije 5 minuta.. cini mi se da je samo IRA od ctn-ovaca na serveru bio. :huh:
Nema to veze tko je na serveru. Ljudima dosadno, pogledaju SS, vide da su crni ili sa kvadraticima/iksicima i stisnu temp/perm bez obzira sto ne igraju u tom trenutku.
Da Ozujsko Valja
I Tito Bi Ga Pio...
12 godina 5 mjeseci ago #47631
od loklar
Mele, e nek si mu rekao... Nego jel se ti spremas za festu?
mele napisao:
yebec napisao: evo opet tempban prije 5 minuta.. cini mi se da je samo IRA od ctn-ovaca na serveru bio. :huh:
Mele, e nek si mu rekao... Nego jel se ti spremas za festu?
Vrijeme kreiranja stranice: 0.428 sekundi