- Zahvala primljena: 8
zanimljiva statistika
11 godina 9 mjeseci ago #50923
od dunavu
Replied by dunavu on topic zanimljiva statistika
ma stavio sam ovog samo da vidite na kakve likove nailazim igrajuci svoj nob acc...
Please Prijava to join the conversation.
11 godina 9 mjeseci ago #50924
od zekopeko
Replied by zekopeko on topic zanimljiva statistika
aj ti samo negdje uredno vodi na kojem si tieru da ne naletiš na mene
11 godina 9 mjeseci ago #50926
od upitnik
Replied by upitnik on topic zanimljiva statistika
zato se ja nezamaram koji sam na top listi, bitno mi je da ja dobro odigram. kada igram u rendomu netrazim pomoc od suigraca nego ja gledam kome bi mogao uskociti pomoci. tako sebi sacuvam zivce jel vecinom ljudi igraju sami za sebe i to moze biti frustiravajuce. jer kada odigra 5000 bitaka sa tier 2 i onda odigra koju sa lowe misli da moze isto tako sam pobiti 7-8 tenkova.
- anarky1988
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 3
11 godina 9 mjeseci ago - 11 godina 9 mjeseci ago #50927
od anarky1988
pa ako ga to cini sretnim ne vidim problem , mozda se i bolje zabavlja i uziva u igri nego neko ko igra sve ...
p.s. statistike im i nisu bas nesto impresivne, pogotovo ovaj drugi, prvi ima dobar omjer odigranih ubijenih i to ej to, hit ratio suxa, win rate suxa., prosjecni exp suxa...
Replied by anarky1988 on topic zanimljiva statistika
razor napisao: Ja nemrem vjerovat kakvih nolifera ima u ovoj igri...igrati tamo lvl 5 ili lvl 2 tenkove smao da bi bi dobar na rankingu ili tak neka picka materina...pa to je van svake pameti....
pa ako ga to cini sretnim ne vidim problem , mozda se i bolje zabavlja i uziva u igri nego neko ko igra sve ...
p.s. statistike im i nisu bas nesto impresivne, pogotovo ovaj drugi, prvi ima dobar omjer odigranih ubijenih i to ej to, hit ratio suxa, win rate suxa., prosjecni exp suxa...
Last edit: 11 godina 9 mjeseci ago by anarky1988.
11 godina 9 mjeseci ago #50928
od Dia21
Replied by Dia21 on topic zanimljiva statistika
recimo od ovog
worldoftanks.eu/community/accounts/500150298-armatomenos/
bi se štošta moglo naučiti o tenkovima, a bome i kako biti djevac u četrdesetima i živjeti kod mame u podrumu :evil:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.401 sekundi