- Zahvala primljena: 1
Povezivanje accounta s mobitelom
- el_kretinjo
- Junior
Less
Više
- Zahvala primljena: 1
11 godina 4 mjeseci ago #53206
od el_kretinjo
Replied by el_kretinjo on topic Povezivanje accounta s mobitelom
Joj, koji ste vi naivci. Prodali ste svoju privatnost za pišljivih 100 golda. Sigurno ste to isto napravili i na gmail-u i facebook-u samo što tamo niste dobili niš.
Neznam čemu imate uopče nadimke slobodno napišite svoje puno ime i prezime....
Please Prijava to join the conversation.
11 godina 4 mjeseci ago #53207
od razor
Replied by razor on topic Povezivanje accounta s mobitelom
Nebi to bilo lose...pa akd te tip sjebe, proguglas ga, pokucas mu na vrata i pras u bulju
- Devilthorn
- Topic Author
- Ekspert
Less
Više
- Zahvala primljena: 10
11 godina 4 mjeseci ago #53212
od Devilthorn
Ahh, kvragu! Sad cijeli svijet zna da igram WoT, a to sam tako brižno skrivao. Najveći bed je što mi sad znaju i žena i mali i svi koji sa mnom rade, a pogotovo susjedi koji do sada nisu znali zašto urlam sam u sobi i s kim to dovraga pričam kad nema nikoga pored mene. :lol: :lol: :lol:
Replied by Devilthorn on topic Povezivanje accounta s mobitelom
el_kretinjo napisao: Joj, koji ste vi naivci. Prodali ste svoju privatnost za pišljivih 100 golda. Sigurno ste to isto napravili i na gmail-u i facebook-u samo što tamo niste dobili niš.
Ahh, kvragu! Sad cijeli svijet zna da igram WoT, a to sam tako brižno skrivao. Najveći bed je što mi sad znaju i žena i mali i svi koji sa mnom rade, a pogotovo susjedi koji do sada nisu znali zašto urlam sam u sobi i s kim to dovraga pričam kad nema nikoga pored mene. :lol: :lol: :lol:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.395 sekundi