Skip to main content
Svaki regrutacijski post mora sadrzavati minimalno:
- ime
- mjesto ili regiju od kud ste
- koliko imate godina

Sve dodatne informacije su dobrodošle no nemorate ih pisati ukoliko brinete za privatnost podataka ili ste jednostavno ljeni.

Pozz

Više
11 godina 7 mjeseci ago #49012 od Devilthorn
Pozz was created by Devilthorn
Ok, da se predstavim. Ime mi je Domagoj, imam 39 godina (prvi koji nešto pisne u vezi godina, bit će brutalno sodomiziran bez uporabe lubrikanata) i živim u Šibeniku.
Prije WoT-a sam 3 godine igrao free MMOFPS CrossFire u klanu koji smo uspjeli dogurati do 13. mjesta (od nekih cca 50000 klanova) i u tom klanu sam bio LT, odnosno Deputy Commander. Povremeno zaigram i CoD MW na DevlingExtreme serverima, ali rijetko kad, upravo zbog WoT-a.
IGN: Devilthorn
Code:
http://worldoftanks.eu/community/accounts/504431505-Devilthorn/
Igram ovu igru nekih mjesec dana, znači kategorija noob ali se trudim ;)
Što se tiče stanja u garaži, ono se mijenja, Prvi cilj researchanje ruskih vozila do zadnjeg tira. Trenutno skupljam lovu za IS-3, i expirience za SU-100M1 i SU-14.
Zašto želim u vaš klan, pa preporučio mi vas je jedan stari igrač koji ovo igra od vremena closed bete. Rekao je da ste aktivni i da igrate turnire, itd. Želja mi podići osobnu kvalitetu igre na višu razinu, a time ujedno i pridonijeti klanu. Mislim da mi vaš klan može to pružiti.
Što se tiče sestre, zaboravite, starija je 10 godina od mene, ali s druge strane imam sina od 17 godina, pa vi pazite na svoje sestre :evil:
Eto, to bi bilo to, opširnije nego ostali (morao sam tko zbog toga što ne igram WoT dugo). Ako vam odgovaram OK, a ako ne puno sreće svima i lijepi pozdrav ;)
Tema je zaključana.
Više
11 godina 7 mjeseci ago #49013 od progeny13th
Replied by progeny13th on topic Pozz
još slika neke susjede,i sto se mene tice unutra si.. :)
Tema je zaključana.
Više
11 godina 7 mjeseci ago #49014 od Devilthorn
Replied by Devilthorn on topic Pozz
Lol, prva susjeda je 3 godine starija od mene, mada nije ni loša za svoje godine XD
Tema je zaključana.
Više
11 godina 7 mjeseci ago #49015 od razor
Replied by razor on topic Pozz
Godine...pa tu si negdje...sredina kad se pogledaju trenutni clanovi klana.
Kako god bilo, prijavi se na wot stranici ako vec nisi.

Slike susjede su uvjek dobrodosle.
Tema je zaključana.
Više
11 godina 7 mjeseci ago #49016 od rudlava
Replied by rudlava on topic Pozz
ovo je prva odlicna regrutacija nakon dugooo vremena, svaka cast:)
Tema je zaključana.
Više
11 godina 7 mjeseci ago #49018 od Devilthorn
Replied by Devilthorn on topic Pozz
Evo sad sam otišao joinati se na wot stranici, međutim izbacilo mi je ovo: "Clan actions are blocked till 05.10.2012 10:41". Pretpostavljm da je razlog taj što sam 03.10.-tog izašao iz klana, pa mi ne dozvoljava da odmah uđem u drugi. Eto kad već spominjem, da kažem i to bio sam u jednom klanu (neću ga ni imenovati) 2 tjedna i izašao sam jer smo u ta 2 tjedna uspjeli 3 puta skupiti 11 igrača za company. Svako veče je u igri bilo do 15 igrača od mogućih 50, a na TS3 sam ih uspio dovući tek prije 2 dana., jer je njima skype draži. Na kraju sam im rekao da ako ne možemo igrati kao tim da mi klan ni ne treba, jer solirati mogu i bez njega. A ništa, odgađa se prijava za naredna 24 sata ;)

Što se susjede tiče... pa hmm ne bi se bunio da je uhvatim u objektiv bez suvišnih krpica i indiskretno to podijelim na forumu :evil:
Tema je zaključana.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.634 sekundi
Pokreće Kunena Forum