- Zahvala primljena: 12
Prijedlozi
12 godina 1 mjesec ago #48927
od jopke
Replied by jopke on topic Prijedlozi
Da ali blizzard jos nije u situaciji da je prisiljen poslovati na taj nacin.
Jerbo da zamotaju govno u papir par milijuna ljudi bi kupilo:)
Ali ne bi me iznenadila neka jaca verzija free to playa (nego koja je sad aktualna) cisto zbog popularizacije e-sporta.
Dosta su se promjenili u zadnje vrijeme (valjda zbog straha od konkurencije) i svasta obecavaju, a i komuniciraju sa proigračima i po njihovim zeljama cak rade promjene u beti za novu expanziju. Sto je nekad bilo nezamislivo.
Jerbo da zamotaju govno u papir par milijuna ljudi bi kupilo:)
Ali ne bi me iznenadila neka jaca verzija free to playa (nego koja je sad aktualna) cisto zbog popularizacije e-sporta.
Dosta su se promjenili u zadnje vrijeme (valjda zbog straha od konkurencije) i svasta obecavaju, a i komuniciraju sa proigračima i po njihovim zeljama cak rade promjene u beti za novu expanziju. Sto je nekad bilo nezamislivo.
Please Prijava to join the conversation.
12 godina 1 mjesec ago #48965
od prasinar
Replied by prasinar on topic Prijedlozi
ne zaboravite da postoji i arkadni dio unutar igre. možda budu eksperimentirali s tim.
evo za dizanje raspoloženja jedan K-pop video od nekog njihovog popularnog lika:
evo za dizanje raspoloženja jedan K-pop video od nekog njihovog popularnog lika:
11 godina 1 mjesec ago #53661
od Seba
Replied by Seba on topic Prijedlozi
Alo ekipa! Duuugo me nije bilo pa da se javim. Igra li se HotS? Sad dok sam čitao ove prijedloge vidim da smo imali ozbiljne planove, turniri,nagrade i etc. Pa di je zapelo?!
Vrijeme kreiranja stranice: 0.353 sekundi