Kolko akcija po sekundi ima ovaj tip?
12 godina 8 mjeseci ago #46103
od mrgud
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic Re: Kolko akcija po sekundi ima ovaj tip?
ma daj pa to mi više nije igra jbt, od ovog sam vrtoglavicu mogu dobit
mess with the best, die like the rest
Please Prijava to join the conversation.
12 godina 8 mjeseci ago - 12 godina 8 mjeseci ago #46104
od jopke
Replied by jopke on topic Re: Kolko akcija po sekundi ima ovaj tip?
cool to je neki tip napravi svoj AI...najbolji mi je prvi komentar na video: "i bet it still loses to a 6 pool lol"
A gle ovog ludaka:
A gle ovog ludaka:
Last edit: 12 godina 8 mjeseci ago by jopke.
12 godina 8 mjeseci ago #46106
od razor
Replied by razor on topic Re: Kolko akcija po sekundi ima ovaj tip?
Da da...tip ne samo da je napravio AI nego je stavio i svoj source na net...nije to neka citercina il sta ti ja znam sta..takav bis e otkrio i banao putem replayeva u roku od odmah....
al zanimljivo je vidjeti
al zanimljivo je vidjeti
12 godina 8 mjeseci ago #46107
od jopke
Replied by jopke on topic Re: Kolko akcija po sekundi ima ovaj tip?
A fakat bi bilo fora napraviti neko natjecanje u AI-ovima:) Naravno bez varanja s resursima i maphakovima kao ovaj sugavi blizzardov AI.
Ili jos bolje čovjek vs AI...kao što je bila ona spika sa kasparovom i deep blue-om.
Ili jos bolje čovjek vs AI...kao što je bila ona spika sa kasparovom i deep blue-om.
12 godina 8 mjeseci ago #46109
od razor
Replied by razor on topic Re: Kolko akcija po sekundi ima ovaj tip?
Je, to bi fakat bilo zanimljivo (AI vs. AI). Cak stovise, ovaj AI je vrlo "fer". On radi sve kao sto radi i covjke...znaci zna samo ono sto je stvarno vidio na vidljivom djelu ekrana. Da bi vidio nesto novo mora pomaknut ekran, mora istraziti mapu...on ustvari "gleda" ekran, analizira podatke s njega i upravlja "misem" i "tipkovnicom". Nemoze kontrolirati npr. dvije jedinice na suprotnim djelovima mape odjednom i sl. pizdarije.
Naravno, ima prednost da moze akcije radit na razini frejma, ima mogucnost popamtit i najmanje detalje koje vidi i naravno te informacije koristiti u reagiranju na situaciju....covjek nemoze zapamtiti nakon fajta koliko je tocno jedinica neprijatelju ostalo, kolko su helta imale itd.
Naravno, ima prednost da moze akcije radit na razini frejma, ima mogucnost popamtit i najmanje detalje koje vidi i naravno te informacije koristiti u reagiranju na situaciju....covjek nemoze zapamtiti nakon fajta koliko je tocno jedinica neprijatelju ostalo, kolko su helta imale itd.
Vrijeme kreiranja stranice: 0.578 sekundi