- Zahvala primljena: 0
Tocnost AAtrackera
19 godina 1 mjesec ago #10363
od nrg
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Tocnost AAtrackera was created by nrg
sinoc smo igrali extraction..ono, prve minute, prvi dojmovi..i valjda bijah u muudu pa napravih lijep niz 11-2(i to u drugoj rundi, jer smo poceli prvu na pola)...no pogledah danas tracker i pise 7-2...cak sam siguran da sam odigrao vise od 0.3 sata..
vec u par navrata, pricah da tracker sere, i ne biljezi tocne reze..sad sam ziher u to..ima li tko takvih zapazanja?
nije da lovis score, no onak, smeta kad krade, ako vec postoji za to da vidis kako si igrao..
vec u par navrata, pricah da tracker sere, i ne biljezi tocne reze..sad sam ziher u to..ima li tko takvih zapazanja?
nije da lovis score, no onak, smeta kad krade, ako vec postoji za to da vidis kako si igrao..
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 1 mjesec ago #10364
od razor
Replied by razor on topic Tocnost AAtrackera
Odi pod FAQ na trekeru i tamo ti fino kaze da nije tocan....
Nazalost, takve stvari se dogadaju vecinom kad ljudi imaju doabr score....ne sjecam se kad mi je zaboravio upisat koj death manje
Nazalost, takve stvari se dogadaju vecinom kad ljudi imaju doabr score....ne sjecam se kad mi je zaboravio upisat koj death manje
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
19 godina 1 mjesec ago #10367
od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic Tocnost AAtrackera
ne ocekuj da ti se tracka u sedmoj rundi nista... ja obicno napravim 3-4 killsa bas u zadnjoj rundi a nista se ne tracka... jebesh ga
- {=l.p=}_timer28
- Posjetitelj
19 godina 1 mjesec ago #10368
od {=l.p=}_timer28
Replied by {=l.p=}_timer28 on topic Tocnost AAtrackera
I meni se desilo da "Seansa"od 1 h nije upisana (da je barem loša bila :lol: :lol: ) ..ma pa kaj onda..glavno da se bodovi upisuju za honor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
19 godina 1 mjesec ago #10369
od stagger_lee
PUSH THE BUTTON!!!
Replied by stagger_lee on topic Tocnost AAtrackera
meni je se jednom dogodilo da nekih 20tak minuta nije ništa treckao, skupio za to vrijeme 15 killova i tek ih je naknadno zapisao.
PUSH THE BUTTON!!!
- croupier
- Posjetitelj
19 godina 1 mjesec ago #10395
od croupier
Replied by croupier on topic Tocnost AAtrackera
oh tracker ima puno losih osobina!
pa i ona crta za score / expiriens isto nejde dobro !
pa i ona crta za score / expiriens isto nejde dobro !
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.360 sekundi