- Zahvala primljena: 0
FPS
19 godina 2 mjeseci ago #11858
od billy
My clanmate told me a way on how to get much better FPS:
To make it idiot proof...
1) Load AA
2) go to personal jacket
3) UNCLICK AUTO LOGIN!!!!!!!!
4) Reboot AA
5) DO NOT LOG IN YET GO STRAIGHT TO DEPLOYMENT
6) go into server you wish
This will make your FPS jump up by at least 20!!!!!
evo da ne radim link sa aa foruma....kazu da radi., nemogu probat zbog autorizacje
To make it idiot proof...
1) Load AA
2) go to personal jacket
3) UNCLICK AUTO LOGIN!!!!!!!!
4) Reboot AA
5) DO NOT LOG IN YET GO STRAIGHT TO DEPLOYMENT
6) go into server you wish
This will make your FPS jump up by at least 20!!!!!
evo da ne radim link sa aa foruma....kazu da radi., nemogu probat zbog autorizacje
Please Prijava to join the conversation.
- Anonymous
- Posjetitelj
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
19 godina 2 mjeseci ago #11940
od nrg
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
ja izgleda neznam toliko toga da sam u biti totalni njub..
mada..nisam vidio neko ubrzanje..ili sam jednostavno njub pa mi ni ove fore nemogu pomoc 8O
no sad cu izvuci zadnjeg aduta iz rukava, jer sam adute DEGRADACIJA na comodorca napravio, autologin napravio, evilhack skinuo hahahaha :lol: :lol: , no ovaj adut mi sad mora pomoci..a to je milostivi Ha-Te-Nej koji ce mi dati 1000brzinu...hura...
pa cu i ja napokon nakupiti 10k kilova...
valjda
mada..nisam vidio neko ubrzanje..ili sam jednostavno njub pa mi ni ove fore nemogu pomoc 8O
no sad cu izvuci zadnjeg aduta iz rukava, jer sam adute DEGRADACIJA na comodorca napravio, autologin napravio, evilhack skinuo hahahaha :lol: :lol: , no ovaj adut mi sad mora pomoci..a to je milostivi Ha-Te-Nej koji ce mi dati 1000brzinu...hura...
pa cu i ja napokon nakupiti 10k kilova...
valjda
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Please Prijava to join the conversation.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.385 sekundi