The uprising

• Anonymous
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 11 mjeseci ago #15314 od Anonymous
The uprising was created by Anonymous
Evo jednog filmica koji sam skinuo s trackera i flm je BOLESNO dobar, bas mi se sviđa. Dakle tko ima malo jacu vezu nek se baci na posao:

aaotracker.4players.de/downloaddb.php?file=129

Please Prijava to join the conversation.

Više
18 godina 11 mjeseci ago #15320 od pisko
Replied by pisko on topic The uprising
uffff 700MB-a.... nemrem sad to skinut... bas skidam 3 programa po par stotina MB-a i 2 koncerta..... hehehehe

nego o cemu se tu radi??? da ne skidam bezveze.....

[img
<br>

Više
18 godina 11 mjeseci ago #15322 od nrg
Replied by nrg on topic The uprising
za zagrepcane..

NE SKIDAJTE FAJL, jer ga ja imam vec odavna skinutog..ako tko zeli, just call me..

no, neznam dali je BAS TAKO dobar..je nabrijan, je dobro uraden, no nekako mi se ne svida u cijelosti..vise mi je kao demo sto igr amoze, no u nekom uvrnutom svijetlu..prepuno matrix efekata, nekakvih cudnih cutova i scena, da po mom misljenju to onak, malo ubije samu dinamiku igre..

no, jeben je film ko film, i isplati se ga odgledati..vise bi pohvalio trud autora, nego sto bi pohvalio sam film..kao i na trackeru: moja ocjena je 10 za autora a 7 i pol za film.

Hoah!

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

• Anonymous
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 10 mjeseci ago #15343 od Anonymous
Replied by Anonymous on topic The uprising

NrG napisao: za zagrepcane..

NE SKIDAJTE FAJL, jer ga ja imam vec odavna skinutog..ako tko zeli, just call me..

no, neznam dali je BAS TAKO dobar..je nabrijan, je dobro uraden, no nekako mi se ne svida u cijelosti..vise mi je kao demo sto igr amoze, no u nekom uvrnutom svijetlu..prepuno matrix efekata, nekakvih cudnih cutova i scena, da po mom misljenju to onak, malo ubije samu dinamiku igre..

no, jeben je film ko film, i isplati se ga odgledati..vise bi pohvalio trud autora, nego sto bi pohvalio sam film..kao i na trackeru: moja ocjena je 10 za autora a 7 i pol za film.

Hoah!

Tak imam i ja otprilike mišljenje. Bravo autoru, a što se ti&#263;e filma jedino mi je dobro ono od sredine do kraja filma, one dvije akcije i šprehe iz Black Hawk Down-a lol kad sam to slušal smijal sam se ko lud :lol:

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.443 sekundi
Pokreće Kunena Forum