- Zahvala primljena: 0
problem, help
- snake
- Topic Author
- Posjetitelj
18 godina 5 mjeseci ago #16999
od snake
Replied by snake on topic problem, help
ne, sve po starom.
doslo mi da igram i igrao sam i onda nisam 2-3 dana i sad opet da cu igrat i odjednom mi taj error dolazi...
niti reinstall nije pomogao... ono WTF situacija...
doslo mi da igram i igrao sam i onda nisam 2-3 dana i sad opet da cu igrat i odjednom mi taj error dolazi...
niti reinstall nije pomogao... ono WTF situacija...
Please Prijava to join the conversation.
- blackhawk
- Posjetitelj
18 godina 5 mjeseci ago #17000
od blackhawk
Replied by blackhawk on topic problem, help
gasi get right ako ga imas u sistem trayu...zapravo gasi sve u trayu da budes siguran...
- mato
- Posjetitelj
18 godina 5 mjeseci ago #17001
od mato
Replied by mato on topic problem, help
meni je problem bio u memoriji tj maticna mi podrzava rad u dual channelu do 400mhz,dok je radila na 333mhz bilo je u redu cim sam prebacio na 400 sranje ce svako malo ako si sto mjenjo memoriju u biosu vrati na staro......
- snake
- Topic Author
- Posjetitelj
18 godina 5 mjeseci ago #17008
od snake
Replied by snake on topic problem, help
- blackhawk
- Posjetitelj
18 godina 5 mjeseci ago #17018
od blackhawk
Replied by blackhawk on topic problem, help
18 godina 5 mjeseci ago #17027
od nrg
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Replied by nrg on topic problem, help
a jel tko ima problema sa zvukom poput starog olinjalog vuka enerdzija
problem ide ovako..
kad se spojim na server(bilo koja mapa), prvo sto cujem je strasan vrisak zvukova..kao kad prikopcate gitaru na pojacalo a ono je upaljeno na maximumu...
ajd..maknem isprva sluske i ok...
no, tijekom igre, cujem svakojake cudne zvukove8od frekvencija koje se mjenjaju, do raznih semplova iz igre>>ono snjeg na csaru itd..
najbolje je od svega, kaj mi poneki sempl, recimo explozija rpg-a, ili pucanj, ili vec neki sempl ostane u loopu, iliti citaj u repeatu, tj ponavlja se non stop..ajd, dok je to zvuk mjenjanja okvira...ali rpg koji puca svaku sekundu..em nis ne cujem, em se nemogu posvatit mirnom igranu, a em si hammer
instalacija je na friske windowse, s istim patchevima koje sam imao i prije..cak i isti drajveri od zvucne..
prije reinstala..ima li tko ideju? imao slican problem?
thx
problem ide ovako..
kad se spojim na server(bilo koja mapa), prvo sto cujem je strasan vrisak zvukova..kao kad prikopcate gitaru na pojacalo a ono je upaljeno na maximumu...
ajd..maknem isprva sluske i ok...
no, tijekom igre, cujem svakojake cudne zvukove8od frekvencija koje se mjenjaju, do raznih semplova iz igre>>ono snjeg na csaru itd..
najbolje je od svega, kaj mi poneki sempl, recimo explozija rpg-a, ili pucanj, ili vec neki sempl ostane u loopu, iliti citaj u repeatu, tj ponavlja se non stop..ajd, dok je to zvuk mjenjanja okvira...ali rpg koji puca svaku sekundu..em nis ne cujem, em se nemogu posvatit mirnom igranu, a em si hammer
instalacija je na friske windowse, s istim patchevima koje sam imao i prije..cak i isti drajveri od zvucne..
prije reinstala..ima li tko ideju? imao slican problem?
thx
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.461 sekundi