kongrachlejshn komrad Pila
18 godina 4 mjeseci ago #18086
od dax
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic kongrachlejshn komrad Pila
Congrats majstore!
I torture and kill young turtles.
Please Prijava to join the conversation.
- blackhawk
- Posjetitelj
18 godina 3 mjeseci ago #18161
od blackhawk
Replied by blackhawk on topic kongrachlejshn komrad Pila
Davno je to bilo kad sam došao do svojih 10keka----khm da se sjetim mada će bit teško ....
Daklem mesec je sjao,Bakula je na tv-u najavljivao mećavu u Gorskom Kotaru a BlackHawk je junački,usprkos neprijateljskim mecima(a i buri!) granatirao na Bridge SE-u dajući potporu obrani te nanoseći assaultu teške gubitke...(čitaj:prokleti kemper je spamanjem iz zaklona naveo na bijes cijeli assault ).
Čestitam pila!!
Daklem mesec je sjao,Bakula je na tv-u najavljivao mećavu u Gorskom Kotaru a BlackHawk je junački,usprkos neprijateljskim mecima(a i buri!) granatirao na Bridge SE-u dajući potporu obrani te nanoseći assaultu teške gubitke...(čitaj:prokleti kemper je spamanjem iz zaklona naveo na bijes cijeli assault ).
Čestitam pila!!
18 godina 3 mjeseci ago #18165
od nrg
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Replied by nrg on topic kongrachlejshn komrad Pila
bemti..cestitka :twisted:
ja se nadoh zamisljen vise..skoro soma sati a nemam 10k kilova...kad odjednom, ono vec preso 11k..smrch..a niko mi ne cestito...buaaaa smrch
hehe...ako nikaj drugo pilo, onak, lijepo je to vidjet kad si upalis treker..
Hoah!
ja se nadoh zamisljen vise..skoro soma sati a nemam 10k kilova...kad odjednom, ono vec preso 11k..smrch..a niko mi ne cestito...buaaaa smrch
hehe...ako nikaj drugo pilo, onak, lijepo je to vidjet kad si upalis treker..
Hoah!
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.576 sekundi