Zatso??
- deathwave
- Topic Author
- Posjetitelj
17 godina 9 mjeseci ago #20297
od deathwave
Dobar razore dobar Lol CSAR volim tu mapicu, jedino me mato tamo jebe jer on kada igra samnom ubije me sa onim RPG svaku partiju. Mato jesi naucio ispaljivati RPG u neprijatelje?? Sto se tice AA neznam, danas kada dojdem doma cu je instalirati pa dojdem na TS. Posaljite mi podatke od TS-a na PM.
Replied by deathwave on topic Zatso??
Rudlava napisao:
Razor napisao: Ljubavi, da te ispravim, Vejv koj sere gluposti, ne igra :lol:
imas pravo bas me radi moje greske treba po:
Dobar razore dobar Lol CSAR volim tu mapicu, jedino me mato tamo jebe jer on kada igra samnom ubije me sa onim RPG svaku partiju. Mato jesi naucio ispaljivati RPG u neprijatelje?? Sto se tice AA neznam, danas kada dojdem doma cu je instalirati pa dojdem na TS. Posaljite mi podatke od TS-a na PM.
Please Prijava to join the conversation.
17 godina 9 mjeseci ago #20298
od razor
Ahahahaha...daj molim te, evo boli me trbuh od smijanja.....Mato da je naucio pucat RPG-ove....ajme.....cek da se jos jednom nasmijem.....
Da bude stvar zanimljivija, Mato je "dobio i pojacanje". Sluzavom malo malo netko "uleti u snajper" il mu "ispadne fleshica"
Kad igras na strani gdje ima CTN-ovaca, moras se znat jako dobro izmicat i bit ekstremno brz Uz sav tvoj skill, smunjam da ces ti to moc....
:lol:
Da bude stvar zanimljivija, Mato je "dobio i pojacanje". Sluzavom malo malo netko "uleti u snajper" il mu "ispadne fleshica"
Kad igras na strani gdje ima CTN-ovaca, moras se znat jako dobro izmicat i bit ekstremno brz Uz sav tvoj skill, smunjam da ces ti to moc....
:lol:
- mato
- Posjetitelj
17 godina 9 mjeseci ago #20299
od mato
Replied by mato on topic Zatso??
vidis Zeljac roknes ga par 10-taka puta i odma ne valjas :lol: a sto se tice toga prijatelj-neprijatelj meni ste svi vi isti jebga najlakse je napisat: sry 4 tk ...iako je bilo namjerno :twisted:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.384 sekundi