2 nove mape
Druga mapa je na temu SF CSAR i malo manje je zakujac, ali opet svejedno je dovoljno zakujac da mi se ne sviđa...
Pozadinski engine je i dalje loš (spor) iako su najavljivali da će ga poboljšati, instalacija patcha je isto zakujac jer sve postavke resetira na početne... I što je najgluplje u svemu, i dalje pucam po 3-4 metka u neprijatelja, a njemu ništa...
Možda su napravili neke novosti u blokiranju cheatera, no za 10-ak dana i to će biti probijeno, tako da niš' od toga također.
Što se mene tiče, patch nije ni vrijedan skidanja, no eto... :roll:
I torture and kill young turtles.
Please Prijava to join the conversation.
- unn4m3d
- Posjetitelj
jucer sam navecer malo igrao urban assault i sve sam ih ubio sa 2-3 metkadax napisao: Pozadinski engine je i dalje loš (spor) iako su najavljivali da će ga poboljšati, instalacija patcha je isto zakujac jer sve postavke resetira na početne... I što je najgluplje u svemu, i dalje pucam po 3-4 metka u neprijatelja, a njemu ništa...
cijeli clip od 30 metaka sam potrosio u 2 minute i s tim ubio petoricu
ajde, bar je realisticnije
svida mi se
osim novih mapa
Glupost...
Sto se tice one sume ili sto god vec je, isto nije losa, samo ima bugova.
Razor napisao: Hm...dax stvarno neznam kaj se to tebi dogada. Al evo sad sam igro urban assault. Svi padaju nakon jednog rafala iz R. Ful dobra, brza i mala mapa.
Sto se tice one sume ili sto god vec je, isto nije losa, samo ima bugova.
....nemojte mi to radit...igrajte al nemojte pisat nis o tome...
....osjecam se kao da sam hendikepiran...kao da ne osjecam noge ili ruke...
mess with the best, die like the rest
Mislim, sramota i za devove i za AA zajednicu kako ne mogu srediti ni cheatove ni bugove kako spada...