- Zahvala primljena: 2
2 nove mape
19 godina 9 mjeseci ago #2226
od mrgud
mess with the best, die like the rest
Replied by mrgud on topic 2 nove mape
...igral i izbacio me nakon pol čuke jerbo sam na tajm autu...zašto...nekuzim niš al nema veze...
mess with the best, die like the rest
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 9 mjeseci ago #2231
od dax
E u tome je problem. S pilom ispališ 30-40 metaka u njega /iz blizine i još točno ciljaš/ a on tebe sa 1-2 metka iz R sredi... Totalna glupost.
Inače, mapa je toliko mala da s jednog kraja na drugi kraj možeš rukom bacit granatu. Totalna glupost također.
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic 2 nove mape
Razor napisao: Hm...dax stvarno neznam kaj se to tebi dogada. Al evo sad sam igro urban assault. Svi padaju nakon jednog rafala iz R. Ful dobra, brza i mala mapa.
E u tome je problem. S pilom ispališ 30-40 metaka u njega /iz blizine i još točno ciljaš/ a on tebe sa 1-2 metka iz R sredi... Totalna glupost.
Inače, mapa je toliko mala da s jednog kraja na drugi kraj možeš rukom bacit granatu. Totalna glupost također.
I torture and kill young turtles.
19 godina 9 mjeseci ago #2233
od razor
Replied by razor on topic 2 nove mape
E da...granate idu u sljedecoj verziji van. Znaci bit ce cista close combat mapa. Pa ko zna ciljat zna a ko nezna nezna.
A i pila NIKAD nije bila dobra niti na jednojh stazi. Kad god i gdje god je R bolji od AR. BAr meni osobno jerbo AR promasuje i sipa metke sve u sesnajst.
A i pila NIKAD nije bila dobra niti na jednojh stazi. Kad god i gdje god je R bolji od AR. BAr meni osobno jerbo AR promasuje i sipa metke sve u sesnajst.
- jazavac
- Posjetitelj
19 godina 9 mjeseci ago #2235
od jazavac
Replied by jazavac on topic 2 nove mape
ne znam za tebe ali pila rula na urbanu
- proud#
- Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2507
od proud#
Replied by proud# on topic 2 nove mape
najbolja puska na urbanu je meni ak 47 od op4-a!a dok ga ne ubijem i ne uzmem onda je M16
- pejo
- Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2521
od pejo
slazem se. a i m16 je milijun puta bolji od pile, pilu ne volim nikako, jedino RPK na nekim mapama moze proc.
Replied by pejo on topic 2 nove mape
sinisa napisao: najbolja puska na urbanu je meni ak 47 od op4-a!a dok ga ne ubijem i ne uzmem onda je M16
slazem se. a i m16 je milijun puta bolji od pile, pilu ne volim nikako, jedino RPK na nekim mapama moze proc.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.501 sekundi