dT! is challenging you
19 godina 8 mjeseci ago #2539
od razor
Replied by razor on topic dT! is challenging you
U drugom postu sam ti napiso odgovor i na ovaj post....da bezveze ne prepisujem....
I da....varate....
I da....varate....
Please Prijava to join the conversation.
- unn4m3d
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2541
od unn4m3d
Replied by unn4m3d on topic dT! is challenging you
I ja tebi isto :lol:
19 godina 8 mjeseci ago #2548
od blento
Replied by blento on topic dT! is challenging you
koristio si 203 Exploit...a i meni se cini da sam jednom davno igrao stobom pa si mi bi malo cudan..ne sjecam se vise tocno...
19 godina 8 mjeseci ago #2549
od dax
Da, sjećam se i ja kad si koristio 203 exploit. Cheatanje je tvoja vlastita odluka, a pošto znaš da mi kao klan ne volimo cheatere, ne znam ni kako ti je palo na pamet da nam ponudiš meč? Cheatera ionako ima posvuda, pa nađi neke koji se "pale" na to... Mi igramo prvenstveno radi zabave, a ne radi pokazivanja "virtualne nadmoći" koja ionako u stvarnom svijetu ne vrijedi prebijene pare...
I torture and kill young turtles.
Replied by dax on topic dT! is challenging you
Blento napisao: koristio si 203 Exploit...a i meni se cini da sam jednom davno igrao stobom pa si mi bi malo cudan..ne sjecam se vise tocno...
Da, sjećam se i ja kad si koristio 203 exploit. Cheatanje je tvoja vlastita odluka, a pošto znaš da mi kao klan ne volimo cheatere, ne znam ni kako ti je palo na pamet da nam ponudiš meč? Cheatera ionako ima posvuda, pa nađi neke koji se "pale" na to... Mi igramo prvenstveno radi zabave, a ne radi pokazivanja "virtualne nadmoći" koja ionako u stvarnom svijetu ne vrijedi prebijene pare...
I torture and kill young turtles.
- unn4m3d
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 8 mjeseci ago #2552
od unn4m3d
skill
Replied by unn4m3d on topic dT! is challenging you
uuu..da...Blento napisao: a i meni se cini da sam jednom davno igrao stobom pa si mi bi malo cudan..ne sjecam se vise tocno...
skill
19 godina 8 mjeseci ago #2557
od razor
Replied by razor on topic dT! is challenging you
Ti imas skila isto ko i crknuta kokos koju jepregazio sleper.
Da ima simalo skila nebi koristio citove. (i da se nisi usudio napisat da 203 bug nije cit......JER JE!)
Da ima simalo skila nebi koristio citove. (i da se nisi usudio napisat da 203 bug nije cit......JER JE!)
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.860 sekundi