Greska na US Official serverima
19 godina 7 mjeseci ago #2937
od dax
I torture and kill young turtles.
Greska na US Official serverima was created by dax
Ovo je samo moja opservacija:
- naime, postoji jedan tip (kojeg sam primjetio) - koji na US official serverima ima FR prosječno 5-10 i više. Na ostalim serverima (npr. AASA i dr.) nema veći FR od 1!
- kad sam igrao danas protiv njega na CSARu, za svaki kill mu je trebalo 2-3 metka (kao da ima AIMbot). Međutim, server ga NIJE kikao. Tip se brani kako dugo igra (ima honor 95 i 50.000+ killova), no prema zvuku pucanja (2-3 metka za svaki kill) se vidi da je cheater 100%. Tip cheata većinom na US Army official serverima, jer znamo da tamo rijetko ima koji admin online.
Da li je moguće da u konfiguraciji US Army official servera ima takav propust koji omogućava takvo cheatanje???
PS: Uspio sam ga jednom razvalit s RPG-om! I to mu je jedini KIA dok sam ja igrao (imao je 20-1). Mene je doduše samo 1 skinuo - ali sam prateći zvuk i igrače došao do ovog zaključka. I što je najbolje u svemu - tip je iz Bosne, i mijenja klanove tako često - da se ne bi čudio da ga oni sami izbacuju iz klana.
Dakle - US-a-Official imaju neki bug? 8O
- naime, postoji jedan tip (kojeg sam primjetio) - koji na US official serverima ima FR prosječno 5-10 i više. Na ostalim serverima (npr. AASA i dr.) nema veći FR od 1!
- kad sam igrao danas protiv njega na CSARu, za svaki kill mu je trebalo 2-3 metka (kao da ima AIMbot). Međutim, server ga NIJE kikao. Tip se brani kako dugo igra (ima honor 95 i 50.000+ killova), no prema zvuku pucanja (2-3 metka za svaki kill) se vidi da je cheater 100%. Tip cheata većinom na US Army official serverima, jer znamo da tamo rijetko ima koji admin online.
Da li je moguće da u konfiguraciji US Army official servera ima takav propust koji omogućava takvo cheatanje???
PS: Uspio sam ga jednom razvalit s RPG-om! I to mu je jedini KIA dok sam ja igrao (imao je 20-1). Mene je doduše samo 1 skinuo - ali sam prateći zvuk i igrače došao do ovog zaključka. I što je najbolje u svemu - tip je iz Bosne, i mijenja klanove tako često - da se ne bi čudio da ga oni sami izbacuju iz klana.
Dakle - US-a-Official imaju neki bug? 8O
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 7 mjeseci ago #2939
od razor
Replied by razor on topic Greska na US Official serverima
Nema nikakav bug, nego oni imaju jedino punkbuster kao zastitu. Znaci "bug" je manjak zastite i nepostojanje pb screenshotova. AASA serveri imaju ukljucene pb skrinhotove, hrpu skripti koje skeniraju komp i traze poznate citove, ban liste itd itd itd. Znaci AASA su puno bolje zasticeni od oficial.
19 godina 7 mjeseci ago #2940
od dax
Replied by dax on topic Greska na US Official serverima
Ha onda cemo i mi morati u AASA kad nabavimo server
19 godina 7 mjeseci ago #2941
od razor
Replied by razor on topic Greska na US Official serverima
Da....definitivno. Mislim, sve te njihove skripte su na raspolaganju svima, tj. netrebas biti njihov clan da ih dobijes....al kad si clan, onda mozes slat skrinshotove od pb-a i onda oni banaju ljude sa SVIH aasa servera.....zgodna stvar da sjebes citere
- pejo
- Posjetitelj
19 godina 7 mjeseci ago #2958
od pejo
Replied by pejo on topic Greska na US Official serverima
na us official serverima jedino i moze citat bez da ga kicka, a na aasa serverima nema sanse, jer imaju bolju zastitu, a i vecina citera je banano sa njih, tako da ih je tamo manje. najbolje ti je igrat na klanskim serverima, jer su dosta cesto i admini prisutni, tako ako i bude problema admin ga bana i problem rjesen. vise ni nema us official eu servera, a i bole, jer su bili leglo citera. ja uglavnom igram na klanskim serverima, i to cesto na aasa ako nadjem dobar.
kako je nick tom bosancu, imam osjecaj da je to lik na kojeg smo jednom ja i trky naletili na sanstormu. tip je bio ociti citer, dijelo hs sa rpk po serveru, i cim sam ga uspio ubit je pobjego sa servera, a prije toga me je u svakom fajtu 1v1 ubio i to svaki put prvi metak hs. kad ga je trky provjerio na trackeru saznali smo da je iz bosne, i valjda mu je cijeli klan citerski, nekakvi cigani ili nesto tako su se zvali, neznam sad.
kad budete imali server, obavezno aasa skripte stavite, i svima dajte admin password u klanu da mozete radit reda na serveru.
vidimo se na frontu. HOORA!!!
kako je nick tom bosancu, imam osjecaj da je to lik na kojeg smo jednom ja i trky naletili na sanstormu. tip je bio ociti citer, dijelo hs sa rpk po serveru, i cim sam ga uspio ubit je pobjego sa servera, a prije toga me je u svakom fajtu 1v1 ubio i to svaki put prvi metak hs. kad ga je trky provjerio na trackeru saznali smo da je iz bosne, i valjda mu je cijeli klan citerski, nekakvi cigani ili nesto tako su se zvali, neznam sad.
kad budete imali server, obavezno aasa skripte stavite, i svima dajte admin password u klanu da mozete radit reda na serveru.
vidimo se na frontu. HOORA!!!
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.354 sekundi