Skip to main content

Greska na US Official serverima

Više
19 godina 1 mjesec ago #2937 od dax
Ovo je samo moja opservacija:

- naime, postoji jedan tip (kojeg sam primjetio) - koji na US official serverima ima FR prosječno 5-10 i više. Na ostalim serverima (npr. AASA i dr.) nema veći FR od 1!

- kad sam igrao danas protiv njega na CSARu, za svaki kill mu je trebalo 2-3 metka (kao da ima AIMbot). Međutim, server ga NIJE kikao. Tip se brani kako dugo igra (ima honor 95 i 50.000+ killova), no prema zvuku pucanja (2-3 metka za svaki kill) se vidi da je cheater 100%. Tip cheata većinom na US Army official serverima, jer znamo da tamo rijetko ima koji admin online.

Da li je moguće da u konfiguraciji US Army official servera ima takav propust koji omogućava takvo cheatanje???

PS: Uspio sam ga jednom razvalit s RPG-om! :D I to mu je jedini KIA dok sam ja igrao (imao je 20-1). Mene je doduše samo 1 skinuo - ali sam prateći zvuk i igrače došao do ovog zaključka. I što je najbolje u svemu - tip je iz Bosne, i mijenja klanove tako često - da se ne bi čudio da ga oni sami izbacuju iz klana. :D

Dakle - US-a-Official imaju neki bug? 8O

I torture and kill young turtles.

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 1 mjesec ago #2939 od razor
Nema nikakav bug, nego oni imaju jedino punkbuster kao zastitu. Znaci "bug" je manjak zastite i nepostojanje pb screenshotova. AASA serveri imaju ukljucene pb skrinhotove, hrpu skripti koje skeniraju komp i traze poznate citove, ban liste itd itd itd. Znaci AASA su puno bolje zasticeni od oficial.

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 1 mjesec ago #2940 od dax
Replied by dax on topic Greska na US Official serverima
Ha onda cemo i mi morati u AASA kad nabavimo server :?

I torture and kill young turtles.

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 1 mjesec ago #2941 od razor
Da....definitivno. Mislim, sve te njihove skripte su na raspolaganju svima, tj. netrebas biti njihov clan da ih dobijes....al kad si clan, onda mozes slat skrinshotove od pb-a i onda oni banaju ljude sa SVIH aasa servera.....zgodna stvar da sjebes citere

Please Prijava to join the conversation.

  • pejo
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 1 mjesec ago #2958 od pejo
Replied by pejo on topic Greska na US Official serverima
na us official serverima jedino i moze citat bez da ga kicka, a na aasa serverima nema sanse, jer imaju bolju zastitu, a i vecina citera je banano sa njih, tako da ih je tamo manje. najbolje ti je igrat na klanskim serverima, jer su dosta cesto i admini prisutni, tako ako i bude problema admin ga bana i problem rjesen. vise ni nema us official eu servera, a i bole, jer su bili leglo citera. ja uglavnom igram na klanskim serverima, i to cesto na aasa ako nadjem dobar.

kako je nick tom bosancu, imam osjecaj da je to lik na kojeg smo jednom ja i trky naletili na sanstormu. tip je bio ociti citer, dijelo hs sa rpk po serveru, i cim sam ga uspio ubit je pobjego sa servera, a prije toga me je u svakom fajtu 1v1 ubio i to svaki put prvi metak hs. kad ga je trky provjerio na trackeru saznali smo da je iz bosne, i valjda mu je cijeli klan citerski, nekakvi cigani ili nesto tako su se zvali, neznam sad.

kad budete imali server, obavezno aasa skripte stavite, i svima dajte admin password u klanu da mozete radit reda na serveru.

vidimo se na frontu. HOORA!!! 8)

Please Prijava to join the conversation.

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.432 sekundi
Pokreće Kunena Forum