- Zahvala primljena: 0
Pozdrav od BfL^ AA Klana
- [ctn]pazimetak
- Topic Author
- Posjetitelj
20 godina 1 tjedan ago #540
od [ctn]pazimetak
Pozdrav od BfL^ AA Klana was created by [ctn]pazimetak
Yo ...
Pozdrav od BfL^ Klana... eto vidjan vas na TS od NR klana (mog prvog hrv klana) hehe pa ako vam treba registered kanal na tom serveru samo se javite na ts san s nickom ("/V!k0/V").. ivan zna password on naseg kanala (preko veze )
Inace vidim da vam dobro ide i site ste dobili i sve .. ako treba pomoc samo se javite ..
Ako vam se da mozemo napravit koji trening zajedno da upoznamo mape i te stvari .. .. Nista obavezno
hehhe pa ako ste raspolozeni svratite malo na www.bfl-clan.com
P.S. Onaj thread s brojevima mobitela maknite u private sekciju ili nesto nikad neznate ko moze doc do toga pa eto kakice.... 8O
Pozdrav od BfL^ Klana... eto vidjan vas na TS od NR klana (mog prvog hrv klana) hehe pa ako vam treba registered kanal na tom serveru samo se javite na ts san s nickom ("/V!k0/V").. ivan zna password on naseg kanala (preko veze )
Inace vidim da vam dobro ide i site ste dobili i sve .. ako treba pomoc samo se javite ..
Ako vam se da mozemo napravit koji trening zajedno da upoznamo mape i te stvari .. .. Nista obavezno
hehhe pa ako ste raspolozeni svratite malo na www.bfl-clan.com
P.S. Onaj thread s brojevima mobitela maknite u private sekciju ili nesto nikad neznate ko moze doc do toga pa eto kakice.... 8O
Please Prijava to join the conversation.
20 godina 1 tjedan ago #545
od balkanac
Replied by balkanac on topic Pozdrav od BfL^ AA Klana
Pozdrav BFl-u od mene .....ja neznam nis u vezi s TS,al ja bi rado da nasa dva klana igraju zajedno,prijateljski,"trening match",that would be odlicno
19 godina 11 mjeseci ago #838
od ivan
Replied by ivan on topic Pozdrav od BfL^ AA Klana
pazimetak kad vidis vajdu reci da mu saljem puno pozdrava :!: ja i ekipa iz BfL^ekipe se dopro znamo si to znala rudlava
daj dogovorite prijateljski mec pbotivBfL^ekipe a ti pazimetak reci mom tati da me pusti da ja igram a on gleda :lol: :!:
daj dogovorite prijateljski mec pbotivBfL^ekipe a ti pazimetak reci mom tati da me pusti da ja igram a on gleda :lol: :!:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.424 sekundi