AA Turnir, Rijeka 2005 .........
- ludi_gnjida
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #7136
od ludi_gnjida
Replied by ludi_gnjida on topic AA Turnir, Rijeka 2005 .........
Imas na trackeru na forumu slike N-vidijinih sjena......ogromne su!!! 2 put vece od ATIjevih...i tamnije! Cak postoji i programcek za Nvidijine kartice da se sjene opako povecaju i potamne. Pogledaj ne AAO trackeru...sokiralo meRazor napisao: Ma vidim i ja....
Al jako slabo. Kod atija je to tako izrazeno da ne povjerujes.
Please Prijava to join the conversation.
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #7138
od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic AA Turnir, Rijeka 2005 .........
- ludi_gnjida
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #7141
od ludi_gnjida
Replied by ludi_gnjida on topic AA Turnir, Rijeka 2005 .........
jOOOOOOOj.....a da vidiš moje rezultate...plakao bi!!!!! ATI je ZAKON!!!!!
19 godina 3 mjeseci ago #7146
od pisko
Replied by pisko on topic AA Turnir, Rijeka 2005 .........
Ma kakva nVidia, nema do ATI-a, nVidia je samo losa kopija ATI-a, samo da se malo bacim na prosli bug u kojem je jebeno opisano kakva je razlika u SLI-u. ATI je jos prije nVidie napravio SLI samo sto ga je htio poboljsat do kraja a nVidia je to lose iskopirala pa sada ATI pruza 200 puta bolje performanse........
go ATI go!
go ATI go!
- deathwave
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #7159
od deathwave
Replied by deathwave on topic AA Turnir, Rijeka 2005 .........
Jao sta bi volio vidjeti koji to ATi od 1500 kn ima i priblizne performanse ko nvidia od 1500 kn?? Tko ima pera slobodno neka kupije ATI ali ja nedam ni lipe za neku graficku karticu za koju driveri izlaze 1-2 puta godisnje i umjesto da poprave nesto ne naprave nista. No lako za drivere, SVE ati kartice dojdu kao da su od zlata napravljene a nvidiina kartica koja dojde upola manje od ATI-a je dobra kao ati ako ne i cak bolja. Cinjenice drustvo cinjenice
reviews.cnet.com/4520-8902_7-6213103-2.html?tag=txt
Trenutni cjenik kartica www.links.hr
VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON X850XT, 256MB DDR3, Dual DVI
Naručeno, artikl u dolasku
0% 3.691,17 3.455,57 dodaj
VGA PCI-E GAINWARD Ultra/2400 PCX, GeForce PCX 6800GT, 256 DDR3, DVI, TV
Raspoloživo, isporuka odmah
0% 2.806,94 2.627,78 dodaj
Da ne spamam dalje, odite i usporedite cjene ova nvidia 6800 GT nije naj jaca nvidia kartica ali je u nekim slucajevima bolja ili jednaka sa naj jacom ATI karticom. I jos ktome ta Nvidi-a ima samo 12 cjevi otkljucanih dok ATI ima svih 16. I tako blize i tako dalje. Kao sta rekoh tko voli neka izvoli, ali ja nedam tolike pare za nesto sta je slabije i za 1000 + kuna skuplje od nvidie
P.S.
Ova 6800 GT ima jos i TV in sta (ATI ovaj model nema) znaci da bez toga ce jos jedno 200 - 300 kn manje ta kartica doci.
reviews.cnet.com/4520-8902_7-6213103-2.html?tag=txt
Trenutni cjenik kartica www.links.hr
VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON X850XT, 256MB DDR3, Dual DVI
Naručeno, artikl u dolasku
0% 3.691,17 3.455,57 dodaj
VGA PCI-E GAINWARD Ultra/2400 PCX, GeForce PCX 6800GT, 256 DDR3, DVI, TV
Raspoloživo, isporuka odmah
0% 2.806,94 2.627,78 dodaj
Da ne spamam dalje, odite i usporedite cjene ova nvidia 6800 GT nije naj jaca nvidia kartica ali je u nekim slucajevima bolja ili jednaka sa naj jacom ATI karticom. I jos ktome ta Nvidi-a ima samo 12 cjevi otkljucanih dok ATI ima svih 16. I tako blize i tako dalje. Kao sta rekoh tko voli neka izvoli, ali ja nedam tolike pare za nesto sta je slabije i za 1000 + kuna skuplje od nvidie
P.S.
Ova 6800 GT ima jos i TV in sta (ATI ovaj model nema) znaci da bez toga ce jos jedno 200 - 300 kn manje ta kartica doci.
- blackhawk
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #7164
od blackhawk
Replied by blackhawk on topic AA Turnir, Rijeka 2005 .........
Jeble vas anjnovije grafičke...šta ne uzimate fino mainstream kartice koje će vas sigurno služit još koju godinu..Inače ponosni sam vlasnik već godinu dana ATi-jeve 9600XT 128MB.Žvače sve ko velika bez ikakvih problema.Zašto bi uzeo neku najnoviju za 2-3 keke kuna kad se može fino uzeti pouzdani srednjak koji k tome savršeno radi?
Khm druga je stvar ako tata&mama daju,sve što ja kupim sam i zaradim
P.S Ati izdaje svoje drivere dosta često čak češće nego G-Force.Druga je stvar što su oni problematičniji od N-vidijinih ali momci tamo se trude .
ČINJENICE :lol: :lol:
Khm druga je stvar ako tata&mama daju,sve što ja kupim sam i zaradim
P.S Ati izdaje svoje drivere dosta često čak češće nego G-Force.Druga je stvar što su oni problematičniji od N-vidijinih ali momci tamo se trude .
ČINJENICE :lol: :lol:
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.409 sekundi