AA Turnir, Rijeka 2005 .........

• ludi_gnjida
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #7136 od ludi_gnjida
Replied by ludi_gnjida on topic AA Turnir, Rijeka 2005 .........

Razor napisao: Ma vidim i ja....
Al jako slabo. Kod atija je to tako izrazeno da ne povjerujes.

Imas na trackeru na forumu slike N-vidijinih sjena......ogromne su!!! 2 put vece od ATIjevih...i tamnije! Cak postoji i programcek za Nvidijine kartice da se sjene opako povecaju i potamne. Pogledaj ne AAO trackeru...sokiralo me :cry:

Please Prijava to join the conversation.

• [ctn]pazimetak
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #7138 od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic AA Turnir, Rijeka 2005 .........

eh kakav ati.. pure nVIDIA power... vidi ovo... ide u nebesa

moga san je dignit jos al ipak je nova i pokrece sve glatko pa mi netreba.. a za kasnije.. bring it on...

P.S.kakve sjene pa to zwer vidi sve :lol:

• ludi_gnjida
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #7141 od ludi_gnjida
Replied by ludi_gnjida on topic AA Turnir, Rijeka 2005 .........
jOOOOOOOj.....a da vidiš moje rezultate...plakao bi!!!!! ATI je ZAKON!!!!!

Više
19 godina 3 mjeseci ago #7146 od pisko
Ma kakva nVidia, nema do ATI-a, nVidia je samo losa kopija ATI-a, samo da se malo bacim na prosli bug u kojem je jebeno opisano kakva je razlika u SLI-u. ATI je jos prije nVidie napravio SLI samo sto ga je htio poboljsat do kraja a nVidia je to lose iskopirala pa sada ATI pruza 200 puta bolje performanse........

go ATI go! :wink:

[img
<br>

• deathwave
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #7159 od deathwave
Replied by deathwave on topic AA Turnir, Rijeka 2005 .........
Jao sta bi volio vidjeti koji to ATi od 1500 kn ima i priblizne performanse ko nvidia od 1500 kn?? Tko ima pera slobodno neka kupije ATI ali ja nedam ni lipe za neku graficku karticu za koju driveri izlaze 1-2 puta godisnje i umjesto da poprave nesto ne naprave nista. No lako za drivere, SVE ati kartice dojdu kao da su od zlata napravljene a nvidiina kartica koja dojde upola manje od ATI-a je dobra kao ati ako ne i cak bolja. Cinjenice drustvo cinjenice ;)

reviews.cnet.com/4520-8902_7-6213103-2.html?tag=txt

Trenutni cjenik kartica www.links.hr

VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON X850XT, 256MB DDR3, Dual DVI
Naru&#269;eno, artikl u dolasku
0% 3.691,17 3.455,57 dodaj

VGA PCI-E GAINWARD Ultra/2400 PCX, GeForce PCX 6800GT, 256 DDR3, DVI, TV
Raspoloživo, isporuka odmah
0% 2.806,94 2.627,78 dodaj

Da ne spamam dalje, odite i usporedite cjene ova nvidia 6800 GT nije naj jaca nvidia kartica ali je u nekim slucajevima bolja ili jednaka sa naj jacom ATI karticom. I jos ktome ta Nvidi-a ima samo 12 cjevi otkljucanih dok ATI ima svih 16. I tako blize i tako dalje. Kao sta rekoh tko voli neka izvoli, ali ja nedam tolike pare za nesto sta je slabije i za 1000 + kuna skuplje od nvidie :D

P.S.
Ova 6800 GT ima jos i TV in sta (ATI ovaj model nema) znaci da bez toga ce jos jedno 200 - 300 kn manje ta kartica doci.

• blackhawk
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #7164 od blackhawk
Replied by blackhawk on topic AA Turnir, Rijeka 2005 .........
Jeble vas anjnovije grafi&#269;ke...šta ne uzimate fino mainstream kartice koje &#263;e vas sigurno služit još koju godinu..Ina&#269;e ponosni sam vlasnik ve&#263; godinu dana ATi-jeve 9600XT 128MB.Žva&#269;e sve ko velika bez ikakvih problema.Zašto bi uzeo neku najnoviju za 2-3 keke kuna kad se može fino uzeti pouzdani srednjak koji k tome savršeno radi?
Khm druga je stvar ako tata&mama daju,sve što ja kupim sam i zaradim :P

P.S Ati izdaje svoje drivere dosta &#269;esto &#269;ak &#269;eš&#263;e nego G-Force.Druga je stvar što su oni problemati&#269;niji od N-vidijinih ali momci tamo se trude :) .
&#268;INJENICE :lol: :lol:

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.409 sekundi
Pokreće Kunena Forum