- Zahvala primljena: 0
Igranje
mene smatraj sinom ipak mene najduze znas od kad si bio =Mr= i od kad si bio BfL^PaziMetak napisao: eto bas mi je drago sta smo malo skoro "svi" zaigrali i da san vas upozna onako pod paljbon
ja san jos malo los onako :oops: ubiti usporen.. al vratit ce se... ..
...mora jer san sad ponovo ucrta tocku na ekran za sniper i sf pusku tako da :roll: bit ce pecenih ...
anyway osjecaj je isti ko u BfL^ dobra ekipa i zafrkancija samo fali malo viceva po forumu
uzivajte!!!
e jel znas od =Mr= clana forum da pozdravim dakkija,zlaju i vajdu dugo se nismo culi
Please Prijava to join the conversation.
- [ctn]pazimetak
- Topic Author
- Posjetitelj
ivan napisao:
mene smatraj sinom ipak mene najduze znas od kad si bio =Mr= i od kad si bio BfL^PaziMetak napisao: eto bas mi je drago sta smo malo skoro "svi" zaigrali i da san vas upozna onako pod paljbon
ja san jos malo los onako :oops: ubiti usporen.. al vratit ce se... ..
...mora jer san sad ponovo ucrta tocku na ekran za sniper i sf pusku tako da :roll: bit ce pecenih ...
anyway osjecaj je isti ko u BfL^ dobra ekipa i zafrkancija samo fali malo viceva po forumu
uzivajte!!!
e jel znas od =Mr= clana forum da pozdravim dakkija,zlaju i vajdu dugo se nismo culi
hehe dobro dobro
eto jopke ti je posta link pa uzivaj .. pozdravi sve i u moje ime lol
@ jopke... e srica da nisan dosa na lan party kad me staggy zva lol... da si pocea pricat viceve odma bi nazad mora ic :lol: :lol: :lol:
- blackhawk
- Posjetitelj
loklar napisao: - What is your name, girl?
- Carmen.
- What?
- Carmen.
- That's very unusual name. Who gave it to you?
- I gave it myself. I like cars and men, so I'm Carmen. And what is your name?
- Beerfuck.
:lol: :lol: :lol: :lol: