- Zahvala primljena: 12
AASA - moje iskustvo!
19 godina 3 mjeseci ago #7216
od jopke
Replied by jopke on topic AASA - moje iskustvo!
sigurno da AASA ima vise dobrih strana...ali eto ja nisam imao srece i prema meni su se ponjeli kao zadnja govna.
ne smeta meni sto sam banan...uostalom vec imam novi acc (slucajnost cak je isti honor u igri)
poslao sam ovo i na VX i MN forum (zaboravio sam prepraviti jedan dio pa je ispalo da ste i vi u AASAi:) tek tolko da se ljudi malo nasmiju:)
ne smeta meni sto sam banan...uostalom vec imam novi acc (slucajnost cak je isti honor u igri)
poslao sam ovo i na VX i MN forum (zaboravio sam prepraviti jedan dio pa je ispalo da ste i vi u AASAi:) tek tolko da se ljudi malo nasmiju:)
Please Prijava to join the conversation.
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #7217
od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic AASA - moje iskustvo!
ma pusti njih ko ih hebe .. dodaju ljude u listu kako im prne i bahate se ... nea skidanja for life.. ono wtf ?? nije cheat bia ukljucen... jedna dodatna mapa u folderu nemoze utjecat na tvoje sessione... beh!!! kako su glupi ne kuzim uopce.. sta se njih tice i ako to developeri zapranjuju ??? nije nikakvo varanje :evil:
- ludi_gnjida
- Posjetitelj
19 godina 3 mjeseci ago #7234
od ludi_gnjida
Replied by ludi_gnjida on topic AASA - moje iskustvo!
Da....ovo zvuči fakat glupo. Sjebali su te bez veze... : Glup razlog da te banaju... Ne znam...napiši sve ovo na AAO tracker...možda ti netko pametiji ima kaj za reći. Šteta je ipak kaj nemreš igrati na AASinim servrima je tam ipak ima puno manje cheetera.
19 godina 3 mjeseci ago #7242
od jopke
Replied by jopke on topic AASA - moje iskustvo!
ma mogu igrati na gotovo svim AASA serverima...jer to je neka neoficijalna banlista (stagod to znacilo) uglavnom ako sam na serveru za vrjeme dok on pregledava one AASAine skripte tek onda me kika i na taj server se vise ne mogu spojiti (za sad postoje samo dva servera)
ne da mi se pisat na tracker ne znam engleski bas najbolje:)
ali nije greda imam novi acc. od 61honora...druga castim sa pivom i to je to:)
ne da mi se pisat na tracker ne znam engleski bas najbolje:)
ali nije greda imam novi acc. od 61honora...druga castim sa pivom i to je to:)
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.386 sekundi