- Zahvala primljena: 2
PRIJEDLOG!!!!..u vezi TRENINGA i VAZNIH STVARI...
19 godina 11 mjeseci ago #877
od blento
PRIJEDLOG!!!!..u vezi TRENINGA i VAZNIH STVARI... was created by blento
....jel mozete staviti to VELIKIM SLOVIMA na glavnu stranicu...kao sto je recimo ono o novom PATCHU ili Avataru.....jer meni nikad nije jasno kad je trening!!....
Posto gledam samo one stranice koje imaju na sebi da imaju nesto nova u sebi....cesto mi ne pise nista da ima nova u treninmngu pa niti ne zalazim tamo...a onda poslije treninmnga saznam da je to bio tremning a ja pojma nisam imao....kuzite sto velim? (PS ak da objasnite i meni)!... sala sala sala...
kasnije kad prodje taj datum moze se obristati objava kad je tremning ili nesto drugo!...
MANUTU je GOVORIO!!!...
Posto gledam samo one stranice koje imaju na sebi da imaju nesto nova u sebi....cesto mi ne pise nista da ima nova u treninmngu pa niti ne zalazim tamo...a onda poslije treninmnga saznam da je to bio tremning a ja pojma nisam imao....kuzite sto velim? (PS ak da objasnite i meni)!... sala sala sala...
kasnije kad prodje taj datum moze se obristati objava kad je tremning ili nesto drugo!...
MANUTU je GOVORIO!!!...
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 11 mjeseci ago #880
od razor
Replied by razor on topic PRIJEDLOG!!!!..u vezi TRENINGA i VAZNIH STVARI...
Manutu blentavi, dobar prijedlog.... ...al cekaj 7 dana da vidimo kako ce sve biti....
Please Prijava to join the conversation.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.331 sekundi