- Zahvala primljena: 2
razore javi se trebam te:)
19 godina 11 mjeseci ago #1033
od blento
Replied by blento on topic razore javi se trebam te:)
uNN4m3d bi se citalo ovako : "UN-FOUR-M-THREE-D" tj po naski bi se citalo ANFOREMTRIDI..a ne unformtd..sto ionako ne znaci unformated...
tako da opet ne znaci nista....ili se varam?
Please Prijava to join the conversation.
- j0n3s_cro
- Posjetitelj
19 godina 11 mjeseci ago #1035
od j0n3s_cro
E decko... TO SE ZAPRAVO PIŠE/ČITA "UNNAMED" !!!!!!!!!! IDOTE... KAJ TI NEZNAS 1337 ????
Replied by j0n3s_cro on topic razore javi se trebam te:)
Blento napisao: uNN4m3d bi se citalo ovako : "UN-FOUR-M-THREE-D" tj po naski bi se citalo ANFOREMTRIDI..a ne unformtd..sto ionako ne znaci unformated...
Razor napisao: Ma jazo ova danasnja djecurlija ti 4 cita kao A a 3 kao E....pa ispadne Unnamed.....glupo al sta ces...i mi smo imali svoje gluposti u njihovim godinama.
E decko... TO SE ZAPRAVO PIŠE/ČITA "UNNAMED" !!!!!!!!!! IDOTE... KAJ TI NEZNAS 1337 ????
19 godina 11 mjeseci ago #1036
od razor
Replied by razor on topic razore javi se trebam te:)
Jones koj ti k znaci : KAJ TI NEZNAS 1337
A i sto si citiro mene i blentu i onda kazes e decko.....i jos k tome ja sam tocno napiso sto to znacu unnamedu tj. njegovim vrsnjacima. Nama starijima to znaci TOCNO ono sto je blento napiso.
I tek tolko da znate, ako se brojke koriste u govoru onda se citaju kao brojke...ne kao slova....znaci 3=three a ne E, 4=four a ne A itd itd....
djeco djeco...ma od kud vam uopce to 4=A 3=E???
A i sto si citiro mene i blentu i onda kazes e decko.....i jos k tome ja sam tocno napiso sto to znacu unnamedu tj. njegovim vrsnjacima. Nama starijima to znaci TOCNO ono sto je blento napiso.
I tek tolko da znate, ako se brojke koriste u govoru onda se citaju kao brojke...ne kao slova....znaci 3=three a ne E, 4=four a ne A itd itd....
djeco djeco...ma od kud vam uopce to 4=A 3=E???
- unn4m3d
- Posjetitelj
19 godina 11 mjeseci ago #1038
od unn4m3d
Replied by unn4m3d on topic razore javi se trebam te:)
ovo je topic namijenjen razoru nek se javi, a ne da bute pametnjakovici i spammali oko moga imena
19 godina 11 mjeseci ago #1039
od blento
ja idiot??....to se ne cita UNNAMED!!..ne znam po kojoj logici..al broj se cita kao broj ..recimo 4me ..bi se citalo FOR ME ...sto se zapravo koristile skracenice za neka slova...isto sto je i LOL ...IMAO....itd....
ne kuzim vas klince..pocele vam rasti dlake oko jaja pa vam inteligencija prosala sa njima...a da ne kazem i kultura..
i da ...ti NE ZNAS da se "NE ZNAS" nepise "NEZNAS"..vec "NE ZNAS"...
ajda nauci prvo pisati hrvatski pa onda malo pametuj!
Replied by blento on topic razore javi se trebam te:)
J0n3S_Cro napisao:
E decko... TO SE ZAPRAVO PI?E/?ITA "UNNAMED" !!!!!!!!!! IDOTE... KAJ TI NEZNAS 1337 ????
ja idiot??....to se ne cita UNNAMED!!..ne znam po kojoj logici..al broj se cita kao broj ..recimo 4me ..bi se citalo FOR ME ...sto se zapravo koristile skracenice za neka slova...isto sto je i LOL ...IMAO....itd....
ne kuzim vas klince..pocele vam rasti dlake oko jaja pa vam inteligencija prosala sa njima...a da ne kazem i kultura..
i da ...ti NE ZNAS da se "NE ZNAS" nepise "NEZNAS"..vec "NE ZNAS"...
ajda nauci prvo pisati hrvatski pa onda malo pametuj!
- procyon
- Posjetitelj
19 godina 11 mjeseci ago #1041
od procyon
Replied by procyon on topic razore javi se trebam te:)
misle da su neki teski hakeri kad furaju 455h0l3 ime
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.432 sekundi