- Zahvala primljena: 2
Pozdrav
- mato
- Posjetitelj
19 godina 11 mjeseci ago #1115
od blento
aaa?...zasto ces morati mjenjati klan??? ....
e da Razor se ne moze konektirati na server..al Rudi kaze da si uvjek dobrodosao u nas klan...pa tak da se tu nema vise koga sto ni pitat.....razor onda samo izvrsava "zelje" svoje gospodarice!..
Jazavac napisao: izgleda da cu morat promjenit klan, pa kolko to zenski vi u klanu imate
aaa?...zasto ces morati mjenjati klan??? ....
e da Razor se ne moze konektirati na server..al Rudi kaze da si uvjek dobrodosao u nas klan...pa tak da se tu nema vise koga sto ni pitat.....razor onda samo izvrsava "zelje" svoje gospodarice!..
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 11 mjeseci ago #1118
od razor
Eto i mene nazad....bio je problem sa rebootom servera i...neda mi se objasnjavat, sve u svemu tu sam! :twisted:
A sto se tice cura......LOL!! Imamo ih mi jos samo ih skrivamo!
A kao sto sam reko na shout box-u.....broj mob-a od Sonje za 500kn! :twisted:
Ma zezam se Sonja.....ili mozda ne......ma zans ti mene.....ili neznas?
Jazavac napisao: izgleda da cu morat promjenit klan, pa kolko to zenski vi u klanu imate
Eto i mene nazad....bio je problem sa rebootom servera i...neda mi se objasnjavat, sve u svemu tu sam! :twisted:
A sto se tice cura......LOL!! Imamo ih mi jos samo ih skrivamo!
A kao sto sam reko na shout box-u.....broj mob-a od Sonje za 500kn! :twisted:
Ma zezam se Sonja.....ili mozda ne......ma zans ti mene.....ili neznas?
- sonja
- Posjetitelj
- jazavac
- Posjetitelj
- pejo
- Posjetitelj
19 godina 11 mjeseci ago #1138
od pejo
ne pali se na to jazo, ja uplatio, a jos nisam broj dobio.
ali dam ti ja svoj broj za sve epizode star treka koje imas, ja mislim da vrijedi toliko :lol: :lol: :lol:
cyaz
Replied by pejo on topic Pozdrav
Jazavac napisao: kazes 500 kn ,pa dogovorit cemo se napravimo neku robnu razmjenu hehe, sad cu formatirat disk pa reci koje te epizode zanimaju od st
ne pali se na to jazo, ja uplatio, a jos nisam broj dobio.
ali dam ti ja svoj broj za sve epizode star treka koje imas, ja mislim da vrijedi toliko :lol: :lol: :lol:
cyaz
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.420 sekundi