- Zahvala primljena: 17
Pozdrav
- sonja
- Posjetitelj
19 godina 11 mjeseci ago #1153
od sonja
Replied by sonja on topic Pozdrav
...hey Vinja... da, pricao mi je nesto razor o frendu u paviljnu do... hm... ti kolaci zvuce privlacno... cuj, neka za sada ostane na pozdravu, a kada se vratim za 2 tjedna, mogli bi zajedno i slistiti te kolace...
Please Prijava to join the conversation.
- vinja
- Posjetitelj
19 godina 11 mjeseci ago #1154
od vinja
a ti volis ici na ispumpavanja??? Pa na sta ce ovi kolaci liciti nakon 2 tjedna??? Onako fino zelenkasti? Fuuuuj... ma napravim ja nove, nema problema. Ionako se upravo spremam doma ici pa cu tamo imati vremena... aj sve najbolje, vidit cemo se.
Replied by vinja on topic Pozdrav
sonja napisao: ...hey Vinja... da, pricao mi je nesto razor o frendu u paviljnu do... hm... ti kolaci zvuce privlacno... cuj, neka za sada ostane na pozdravu, a kada se vratim za 2 tjedna, mogli bi zajedno i slistiti te kolace...
a ti volis ici na ispumpavanja??? Pa na sta ce ovi kolaci liciti nakon 2 tjedna??? Onako fino zelenkasti? Fuuuuj... ma napravim ja nove, nema problema. Ionako se upravo spremam doma ici pa cu tamo imati vremena... aj sve najbolje, vidit cemo se.
- procyon
- Posjetitelj
- sonja
- Posjetitelj
- jazavac
- Posjetitelj
19 godina 10 mjeseci ago #1205
od jazavac
Replied by jazavac on topic Pozdrav
kolaci mmmmmmmm, vec mi je zlo od njih mislim da sad cijelu godinu vise nemam potrebe jest ih i da ajde zoves curu na kolace , to me potsjeca na jednog lika kaj je imao spiku da je zove doma gledat filmove
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.478 sekundi