T-scum

• rex_zac
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 1 tjedan ago #11886 od rex_zac
Replied by rex_zac on topic T-scum

anarky1988 napisao: cek oce oni poceti sa izgradnjom tek sljedece godine p aonda kad izgrade ce ponuditi uslugu ili ce vec od sljedece godine nuditi adsl2?

koliko sam ja shvatio paralelno ce gradit svoju infrastrukturu i nudit usluge preko t-scumove infrastrukture dok svoju ne dovrse.. tako nekako

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 1 tjedan ago #11915 od dax
Replied by dax on topic T-scum
Neće se graditi nova infrastruktura nego će novi operateri dobiti pristup staroj infrastrukturi (ex. HT), uz naknadu koju treba placati T-comu, vjerojatno po korisniku...
Dakle, Portus ili Optima će otići u HTovu centralu i postaviti svoju ADSL jedinicu korisniku. Problem je ono što je Blento pričao - pristup centrali i zakonska regulativa...
Uostalom, danas je strateški nepotrebno ulagati u telekom. infrastruktiru jer dolazi mogućnost korištenja frekvencija strujnih kabela u telekomunikacijske svrhe, a i korištenje wirelessa je već veliko. Da ne govorim da raste broj korisnika mobilne telefonije nauštrb fixne...

I torture and kill young turtles.

• [ctn]pazimetak
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 1 tjedan ago #11952 od [ctn]pazimetak
Replied by [ctn]pazimetak on topic T-scum

dax napisao: Neće se graditi nova infrastruktura nego će novi operateri dobiti pristup staroj infrastrukturi (ex. HT), uz naknadu koju treba placati T-comu, vjerojatno po korisniku...
Dakle, Portus ili Optima će otići u HTovu centralu i postaviti svoju ADSL jedinicu korisniku. Problem je ono što je Blento pričao - pristup centrali i zakonska regulativa...
Uostalom, danas je strateški nepotrebno ulagati u telekom. infrastruktiru jer dolazi mogućnost korištenja frekvencija strujnih kabela u telekomunikacijske svrhe, a i korištenje wirelessa je već veliko. Da ne govorim da raste broj korisnika mobilne telefonije nauštrb fixne...

ja jedino u vidu .. imam pad cijena.. zaboli me jel to hitler com ili optima.. naravno prebacit cu se na optimu i ako bude sporija veza.. cisto radi konkurencije... i porijekla firme :roll:

Više
19 godina 1 tjedan ago #11962 od pisko
Replied by pisko on topic T-scum
Da je Hitler com onda bi ti vec imal doma ADSL 100 000 a ne 384 jer nebi bilo zidova koji kradu pare :lol: :lol: :D :D :D

ahahahahhahahahahah

[img
<br>

• mato
  • Topic Author
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 11 mjeseci ago #12776 od mato
Replied by mato on topic T-scum
da sad ne otvaram novi post... pas mater t-comu meni svako malo puca veza opet jeli se kome to jos dogada?? zvao sam ih i naravno poslovicno ljubazni uvjeravaju me da ce se sredit, sredit ce kurac ima mjesec dana da ne radi.. Scepane sunce ti tvoje daj uradi nesto podmiti nekoga ako budes moro spolno opcit s nekom tetom zrtvuj se malo za suborca :lol: jel ako im ja dodem gore osjetit ce sto znaci broj 44 u guzici i 28 cm u ustima :D uglavnom crko dabogda t-scum skupa sa kvinsliskom bandom ..zivila partija zivijo drug Blento sa ostalim nam drugovima.. amerika i engleska bice zemlja proleterska .....

Više
18 godina 11 mjeseci ago #12781 od blento
Replied by blento on topic T-scum
ZIVIJOOOOOOOOOOOOOOOOOO

A ZIVIJOOOOOO I STALJIN!!!....za njegova doba ovakih sranja sa ADSLom NIJE BILOOOO!!!!...on bi njih sve u LOOOOOOGOR STRPOOOOO!!!!.....:ZIVIJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.407 sekundi
Pokreće Kunena Forum