T-scum
- rex_zac
- Posjetitelj
koliko sam ja shvatio paralelno ce gradit svoju infrastrukturu i nudit usluge preko t-scumove infrastrukture dok svoju ne dovrse.. tako nekakoanarky1988 napisao: cek oce oni poceti sa izgradnjom tek sljedece godine p aonda kad izgrade ce ponuditi uslugu ili ce vec od sljedece godine nuditi adsl2?
Please Prijava to join the conversation.
Dakle, Portus ili Optima će otići u HTovu centralu i postaviti svoju ADSL jedinicu korisniku. Problem je ono što je Blento pričao - pristup centrali i zakonska regulativa...
Uostalom, danas je strateški nepotrebno ulagati u telekom. infrastruktiru jer dolazi mogućnost korištenja frekvencija strujnih kabela u telekomunikacijske svrhe, a i korištenje wirelessa je već veliko. Da ne govorim da raste broj korisnika mobilne telefonije nauštrb fixne...
I torture and kill young turtles.
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
dax napisao: Neće se graditi nova infrastruktura nego će novi operateri dobiti pristup staroj infrastrukturi (ex. HT), uz naknadu koju treba placati T-comu, vjerojatno po korisniku...
Dakle, Portus ili Optima će otići u HTovu centralu i postaviti svoju ADSL jedinicu korisniku. Problem je ono što je Blento pričao - pristup centrali i zakonska regulativa...
Uostalom, danas je strateški nepotrebno ulagati u telekom. infrastruktiru jer dolazi mogućnost korištenja frekvencija strujnih kabela u telekomunikacijske svrhe, a i korištenje wirelessa je već veliko. Da ne govorim da raste broj korisnika mobilne telefonije nauštrb fixne...
ja jedino u vidu .. imam pad cijena.. zaboli me jel to hitler com ili optima.. naravno prebacit cu se na optimu i ako bude sporija veza.. cisto radi konkurencije... i porijekla firme :roll:
- mato
- Topic Author
- Posjetitelj