T-scum

• Anonymous
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 1 tjedan ago #11809 od Anonymous
Replied by Anonymous on topic T-scum

BlackHawk napisao: Kažu promjena brzine će bit završena do 30.11.

ne kuzim samo treba pomaknut jebeni gumbic levo il desno vidio sam kak to zgleda al valjda ima samo mog stare 3 brzine ma uzas

Please Prijava to join the conversation.

Više
19 godina 1 tjedan ago #11816 od anarky1988
Replied by anarky1988 on topic T-scum
DOBIO SAM ADSL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JOS KAD DOJDEM KUCI TREBAM GA USTEKAT U KOMP JER GA OVI SELJACI IZ HT-A NISU, SAD ME STARI ZVAO!!!! A I NABAVIO SAM SI ETHERNET MODEM OD FRENDDAAAAAAAAA.... KAKO CU VAS SVE KLATI!! :lol: :violent50:

Više
19 godina 1 tjedan ago #11880 od anarky1988
ee a ste vidili ponudu koju optima i h1 sprema, adsl 2 i to brzine 24 Mbit/s i vec su iskusali i radi!!!! a ja potpisao z aht n agodinu dana :cry:

Više
19 godina 1 tjedan ago #11882 od blento
Replied by blento on topic T-scum
joooooooooj anarky...o tome se tolika diskusija vodi na newsgrupama i ADSL2 ...da kad malo procitas vidjet ces da to nece ici tak brzoooo....

treba raspetljat parice...sto je zakonski tek sad ucinjeno...no onda bi cijene mogle strahovito pasti....jer vise T-comu nitko nece placati promet...vec jednokratnu cifru ...

i taj ADSL2 bi mogao biti jaaaaakooo skup...

• rex_zac
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
19 godina 1 tjedan ago #11883 od rex_zac
Replied by rex_zac on topic T-scum
evo pisma koje su mi poslali...
meni T-scum istekao i sad sam slobodan ko ptica :D

Štovani,

Optima Telekom u prvoj fazi nudi osnovne usluge u fiksnoj mreži. Prvenstveno je riječ o usluzi
predodabira operatora, tako da se sav promet koji ostvarujete preko Optima Telekoma naplaćuje
po našim cijenama i tarifnim paketima, a i dalje koristite postojeći telefonski priključak.

ADSL2+ uslugu moći ćemo ponuditi nakon raspetljavanja lokalne petlje paralelno sa izgradnjom
vlastite infrastrukture što se očekuje početkom sljedeće godine. Trenutno je ADSL usluga OT-a
u testnoj fazi te paketi, ovisno o njima i cijena, još nisu definirani. Ukoliko Ste zainteresirani,
molimo Vas da ostavite Vaše cijenjene kontakt podatke na stranici

www.optima.hr/dsl.aspx

u svrhu planiranja mreže.

Lijep pozdrav,
Eugen

Sa štovanjem,

Optima Telekom
Sektor za brigu o korisnicima
Telefon: 0800 0088
Fax: 0800 0087
e-mail: [email protected]

Više
19 godina 1 tjedan ago #11884 od anarky1988
cek oce oni poceti sa izgradnjom tek sljedece godine p aonda kad izgrade ce ponuditi uslugu ili ce vec od sljedece godine nuditi adsl2?

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.394 sekundi
Pokreće Kunena Forum