- Zahvala primljena: 2
Problem !
19 godina 1 tjedan ago - 19 godina 1 tjedan ago #11977
od blento
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJ...................
PA JEBOTE...STA SPAMAS KOJI KLINAC!?!?!?!...
jel to neka bolest ili?.....ee znas kako to spamanje zivcira ljude....a ti to obicno volis radit...SVUGDJE!!!...
valjda ces nauciti nesto iz toga... :twisted:
Croupier napisao: evo da se ne zamarate skuzio sam da sam imao 300 roe na forumu pa zbog spamanja su me blokirali na 5 dana !!
eto samoda znate da ne trazimo vise gresku ..jos jednom vam svima hvala !
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJJJJJJ...................
PA JEBOTE...STA SPAMAS KOJI KLINAC!?!?!?!...
jel to neka bolest ili?.....ee znas kako to spamanje zivcira ljude....a ti to obicno volis radit...SVUGDJE!!!...
valjda ces nauciti nesto iz toga... :twisted:
Last edit: 19 godina 1 tjedan ago by blento.
Please Prijava to join the conversation.
- croupier
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 1 tjedan ago #12012
od nrg
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
zaspamo si tracker..omg..
kakav ti je avatar, nije ni cudo...LOL
Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.
- croupier
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 6 dana ago #12015
od croupier
ma nije to zbog avatara , imao sam i ja boljih slika ! a galleriju su m bannali cimsam otvorio account
Replied by croupier on topic Problem !
NrG napisao: zaspamo si tracker..omg..
ma nije to zbog avatara , imao sam i ja boljih slika ! a galleriju su m bannali cimsam otvorio account
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.413 sekundi