- Zahvala primljena: 2
Problem !
- croupier
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 1 tjedan ago #11965
od croupier
Problem ! was created by croupier
evo mene : imam problem , kad se logiram na tracker mogu vidjet one statistike pod my aao statistics, ali nemogu nista drugo vidjet kad npr: kliknem na Clan Toplist,UserCp,User Toplist,Forum izbaci mi ovo : Ii click on Forum and Say : ccess to this page has been denied for one of the following reasons:
* You are not logged in. Some pages are restricted to users only. To login, fill in the information below. To register, click here.
* Your Browser or Firewall is blocking the cookies from our website that are required to save your loginname and password of this website.
* Your account is closed or not activated.
* You are trying to access a page restricted to certain user groups. You do not have permission to enter this page.
* You are not logged in. Some pages are restricted to users only. To login, fill in the information below. To register, click here.
* Your Browser or Firewall is blocking the cookies from our website that are required to save your loginname and password of this website.
* Your account is closed or not activated.
* You are trying to access a page restricted to certain user groups. You do not have permission to enter this page.
Please Prijava to join the conversation.
19 godina 1 tjedan ago #11967
od blento
vjerojatno koristis Operu..ili ti je se napunio chache memorija...
pocisti sve....sve one sifre...chache stranice...cookie..onda zatvori i otvori browser ...pa probaj ponovo...
Meni se to znalo dogadjati u prijasnim verzijama Opere...
i da...porobaj privremeno disable-ati firewall...
pocisti sve....sve one sifre...chache stranice...cookie..onda zatvori i otvori browser ...pa probaj ponovo...
Meni se to znalo dogadjati u prijasnim verzijama Opere...
i da...porobaj privremeno disable-ati firewall...
- mato
- Posjetitelj
- croupier
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 1 tjedan ago #11972
od croupier
Replied by croupier on topic Problem !
ma svesam probo i briso ...ali to mi se javlja i na ostalim kompjuterima...jel sam u internet caffeu ...a na ostalima nikad nisam otvaro
www.aaotracker.com
i logiro se ...
Ali logirat se mogu i mogu pogledat my aao stats , a ostalo nistanemogu otvorit niti user cp niti forum niti nista!! A i neznam kako da kontaktiram admina na trackerujel i mailbox nemogu otvorit
Sta da radim ?
Ali logirat se mogu i mogu pogledat my aao stats , a ostalo nistanemogu otvorit niti user cp niti forum niti nista!! A i neznam kako da kontaktiram admina na trackerujel i mailbox nemogu otvorit
Sta da radim ?
- croupier
- Topic Author
- Posjetitelj
19 godina 1 tjedan ago #11973
od croupier
Replied by croupier on topic Problem !
evo da se ne zamarate skuzio sam da sam imao 300 roe na forumu pa zbog spamanja su me blokirali na 5 dana !!
eto samoda znate da ne trazimo vise gresku ..jos jednom vam svima hvala !
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
19 godina 1 tjedan ago #11974
od stagger_lee
LOL :mrgreen:
(znam da je i ovo spama ali nisam mogao izdržati)
PUSH THE BUTTON!!!
Replied by stagger_lee on topic Problem !
Croupier napisao: evo da se ne zamarate skuzio sam da sam imao 300 roe na forumu pa zbog spamanja su me blokirali na 5 dana !!
LOL :mrgreen:
(znam da je i ovo spama ali nisam mogao izdržati)
PUSH THE BUTTON!!!
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.448 sekundi