- Zahvala primljena: 3
PAINTBALL
- anarky1988
- Topic Author
- Platinski korisnik
Less
Više
19 godina 1 dan ago #12114
od anarky1988
PAINTBALL was created by anarky1988
e ekipa ajmo se skupiti jedan dan i otic na kolektivno klanje!!!!!!
cini mi se da cika razor zna di ima i kolika je cijena .. pa da se jedan dan napucavamo u prirodi a ne prek monitora, i jos si ponesemo rostilj il tak nes pa poslije napucavanja na relaksaciju i lagano uzivane u boli koju su nam omogucili nasi dragi kolege :lol: :lol:
cini mi se da cika razor zna di ima i kolika je cijena .. pa da se jedan dan napucavamo u prirodi a ne prek monitora, i jos si ponesemo rostilj il tak nes pa poslije napucavanja na relaksaciju i lagano uzivane u boli koju su nam omogucili nasi dragi kolege :lol: :lol:
Please Prijava to join the conversation.
- tihy
- Posjetitelj
19 godina 1 dan ago #12115
od tihy
Replied by tihy on topic PAINTBALL
ajde konacno je netko napisao nekaj, svi stalno pricamo a nitko da stavi na forum, ljudi ovo je sad najbolje vrijeme, hladno da se mozes obuci da ne boli, a nije blato i snijeg ja sam za uvijek, godinama nekog trazim za paintball i nikak da odem
- stagger_lee
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 2
19 godina 1 dan ago #12116
od stagger_lee
PUSH THE BUTTON!!!
Replied by stagger_lee on topic PAINTBALL
ja sam ZA ! nisam još nikad bio na paintballu ali već godinama maštam o tome
PUSH THE BUTTON!!!
- anarky1988
- Topic Author
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 3
19 godina 1 dan ago #12117
od anarky1988
Replied by anarky1988 on topic PAINTBALL
svi ocito mastamo o tome ) , pa red bi bio i da toooo napravimo.... )
- egg3
- Posjetitelj
19 godina 1 dan ago #12118
od egg3
Replied by egg3 on topic PAINTBALL
ej!znam da kod vas u zagrebu toga ima ko salate ,ali ja nisam cuo da u rijeci ima negdje mjesto za to,da to izgleda onako pravo!vidio sam par lokacija sto iznajmljuju kojekakvi optimisti zeljni zarade,a mislim da to nije ozbiljno i mjesta su ful u banani!mozda sam malo preambiciozan,ali bi volio da i nas par iz rijeke dodje na narodno klanje gdje god da bude(ovo citaju rijecani)pa da se nesto i zavrti na raznju ako trebasa ekipom iz klana!mozda je malo i hladno za rostilj ali za napucavanje nikad nije hladno!volio bi to probati jer nikad nisam!toliko od mene!ako ima zainteresiranih rijecana neka kazu svoje misljenje!
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.470 sekundi