- Zahvala primljena: 2
PAINTBALL
19 godina 1 dan ago #12151
od blento
o Airsoftu smo vec pricali ...ima negdje stari post..
uglavnom..moras nosit naocale i sal preko lica..jer je opasno za oci i usta....skupe su puske..no zanimljivo je.....al meni se nekako ipak vise svidja paintball..
nista i ja sam za....
uglavnom..moras nosit naocale i sal preko lica..jer je opasno za oci i usta....skupe su puske..no zanimljivo je.....al meni se nekako ipak vise svidja paintball..
nista i ja sam za....
Please Prijava to join the conversation.
- frida
- Posjetitelj
19 godina 1 dan ago #12158
od frida
Replied by frida on topic PAINTBALL
Tko reko da cu ja doci ?? ..necu doc jer bi te osramotila ...pred klanom hehehehhe :lol: ...Rex_Zac napisao:
a ne - ne.... ti i frida u def, ja i tihi u ass.. pa da te vidimo bez smoke-a i fleshaRudlava napisao: Ja cu vas samo gledat
a i fridi cu dokazat da znam gadjat
- rex_zac
- Posjetitelj
19 godina 1 dan ago #12161
od rex_zac
ma frida ne brini ti za mene... ako me ti pogodis onda cu muski podnjet bol i junacki presutit i necu vikat "pogodjen" :lol:
a ako cemo igrat paintball onda cu uzet malo ariela sa sobom
Replied by rex_zac on topic PAINTBALL
Frida napisao: Tko reko da cu ja doci ?? ..necu doc jer bi te osramotila ...pred klanom hehehehhe :lol: ...
ma frida ne brini ti za mene... ako me ti pogodis onda cu muski podnjet bol i junacki presutit i necu vikat "pogodjen" :lol:
a ako cemo igrat paintball onda cu uzet malo ariela sa sobom
- frida
- Posjetitelj
- Anonymous
- Posjetitelj
19 godina 1 dan ago #12168
od Anonymous
Replied by Anonymous on topic PAINTBALL
frida mislim da moras imat dopustenje roditeljaFrida napisao:
Tko reko da cu ja doci ?? ..necu doc jer bi te osramotila ...pred klanom hehehehhe :lol: ...Rex_Zac napisao:
a ne - ne.... ti i frida u def, ja i tihi u ass.. pa da te vidimo bez smoke-a i fleshaRudlava napisao: Ja cu vas samo gledat
a i fridi cu dokazat da znam gadjat
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.411 sekundi