adsl

Više
18 godina 11 mjeseci ago #13168 od razor
Replied by razor on topic adsl

LuDi_TiHaC napisao:

[CTN]SDLord napisao: ne kužim točno kaj si htjel reći ali sad imam i kod jednih i kod drugih otvoren account

ma imam i ja...ali na iskonu imas 60 DANA flat od spajanja na njihovu liniju... a kod t-coma imas dva obracunska razdoblja ...znaci ako si poceo koristiti sredinom mjeseca onda si 15 dana popusio nema svise 60 dana flat nego 45 dana...ma uglavnom je sada to ok..naspram x-neta

vrlo krivo. Ako uzmes novi racun, i aktiviras ga 17. u mjesecu, imat ces 2 i pol mjeseca flat rate :D

Please Prijava to join the conversation.

Više
18 godina 11 mjeseci ago #13170 od razor
Replied by razor on topic adsl
ustvari..sad vise ne....sad je akcija gotova...no dok je trajala bilo je tako...
I da..pricam o t-comu :D

• rex_zac
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 11 mjeseci ago #13178 od rex_zac
Replied by rex_zac on topic adsl

Razor napisao: ustvari..sad vise ne....sad je akcija gotova...no dok je trajala bilo je tako...
I da..pricam o t-comu :D

os ti da mi tebe natucemo?
jel ti to njih jos i branis?? Vid ti drskosti, jos cemo morat nosit ljubicaste kabe na kojima ce pisati veliko T-COM i malo ctn, a vjerojatno cemo dobit i ljubicaste balone :-/

• blackhawk
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 11 mjeseci ago #13185 od blackhawk
Replied by blackhawk on topic adsl
Heh od mene je ADSL udaljen miiiljamaa i miiiljamaaaa i to onim nautičkim 8) Valjda će bit bolje do 2099-te....Ufam se u ove nove firme što će sad počet davati adsl 2---kažu povoljno za mala mjesta & otoke pa ću vas svih obrijat po pitanju brzine :lol:

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.482 sekundi
Pokreće Kunena Forum