- Zahvala primljena: 2
adsl
- ludi_tihac
- Posjetitelj
18 godina 11 mjeseci ago #13116
od ludi_tihac
ja mislim ali samo mislim neznam tocno ali ti si se zajebo..jer sad bus platil tcomu i iskonu i imat ces samo 2 razdoblja(t-com) ne 60 dana flat koji ti daje iskon.. pazi se kod prometa na tcomu!!.. nazovi ih
Replied by ludi_tihac on topic adsl
[CTN]SDLord napisao: pa mislim da može i obratno
moj slučaj je da imam preko t-com moram ga imati 1 godinu 1 paket mj
ali mi to nije dosta a paket od 2GB mi je preveliki
Pa sam od iskona uzo 1 paket i dobil 2 mj flat rate s tim da moram biti 1 godinu
imam 2 paketa 2 veze kad potrošim prvu prijeđem na drugu
:twisted:
ja mislim ali samo mislim neznam tocno ali ti si se zajebo..jer sad bus platil tcomu i iskonu i imat ces samo 2 razdoblja(t-com) ne 60 dana flat koji ti daje iskon.. pazi se kod prometa na tcomu!!.. nazovi ih
Please Prijava to join the conversation.
- [ctn]pazimetak
- Posjetitelj
18 godina 11 mjeseci ago #13124
od blento
Evo ovako...to je bilo milijun puta postavljeno pitanje na newsgrupama i to jos prije par mjeseci...
Ako ste kod iskona vi svjejedno placete T-comu poretplatu od 79 kn ...
iskonu placate promet.....
Ako ste sad na T-comu i zelite prijeci na Iskon...
PRVO....smanjite paket na T-comu na START PAKET..i ako se ne konektirate niti jednom na T-com onda NECETE platiti nista osim pretplate od 79 kn....
Prebacite se na iskon i dobijete FLAT 2 mjeseca...ALI vi onda ste obavezni SVAKI mjesec ISKONU placati barem 20 kn godinu dana...koristili vi iskonov racun ili ne....
To je cijela spika ....
U slucaju da vam je ostao paket na T-comu 2 GB ili vise...mislim da onda placate cijeli paket...spojili se ili ne.....no to nisam 100% siguran...
Ako ste kod iskona vi svjejedno placete T-comu poretplatu od 79 kn ...
iskonu placate promet.....
Ako ste sad na T-comu i zelite prijeci na Iskon...
PRVO....smanjite paket na T-comu na START PAKET..i ako se ne konektirate niti jednom na T-com onda NECETE platiti nista osim pretplate od 79 kn....
Prebacite se na iskon i dobijete FLAT 2 mjeseca...ALI vi onda ste obavezni SVAKI mjesec ISKONU placati barem 20 kn godinu dana...koristili vi iskonov racun ili ne....
To je cijela spika ....
U slucaju da vam je ostao paket na T-comu 2 GB ili vise...mislim da onda placate cijeli paket...spojili se ili ne.....no to nisam 100% siguran...
18 godina 11 mjeseci ago #13125
od blento
ovo je glupost...jer ti 1 GB placas 40 kn...dok 2GB s jednim paketom plavcas isto oko 40 kn (ak se ne varam 2Gb je 120kn) ....
bolje napravio ovo sto sam rekao...na T-comu se prebaci na START paket...i nemoj se logirati niti jednom......
uzmi 2 Gb na iskonu i koristi se s tim racunom samo....
od T-coma ce ti dolati 0 kuna za promet...sto valjda mozes platiti..ne?..
[CTN]SDLord napisao: imam 2 paketa 2 veze kad potrošim prvu prijeđem na drugu
ovo je glupost...jer ti 1 GB placas 40 kn...dok 2GB s jednim paketom plavcas isto oko 40 kn (ak se ne varam 2Gb je 120kn) ....
bolje napravio ovo sto sam rekao...na T-comu se prebaci na START paket...i nemoj se logirati niti jednom......
- ludi_tihac
- Posjetitelj
18 godina 11 mjeseci ago #13126
od ludi_tihac
tako je sada sam se sjetio...ali mi nije bilo jasno ovo(imam 2 paketa 2 veze kad potrošim prvu prijeđem na drugu)
to mislim da ne pali..t-comovci su lopovi
Replied by ludi_tihac on topic adsl
Blento napisao:
[CTN]SDLord napisao: imam 2 paketa 2 veze kad potrošim prvu prijeđem na drugu
tako je sada sam se sjetio...ali mi nije bilo jasno ovo(imam 2 paketa 2 veze kad potrošim prvu prijeđem na drugu)
to mislim da ne pali..t-comovci su lopovi
18 godina 11 mjeseci ago #13137
od razor
Evo da vam kazem sta se tice placanja sa strane t-coma
Ako si uzeo start paket (brzina 512kb + 512mb) i ako se ne spojis nijedannom u mejsec dana (od 1. u mjesecu pa do 31.) ne naplacuje se promet....ilitiga onih 20 kuna. Brzina (ilitiga pretplata) se naplacuje. Sve ostalo....2GB...5GB....whatever...se naplacuje, koristio ti to ili ne.
Eto..to je to sto se tice t com-a.
Ako si uzeo start paket (brzina 512kb + 512mb) i ako se ne spojis nijedannom u mejsec dana (od 1. u mjesecu pa do 31.) ne naplacuje se promet....ilitiga onih 20 kuna. Brzina (ilitiga pretplata) se naplacuje. Sve ostalo....2GB...5GB....whatever...se naplacuje, koristio ti to ili ne.
Eto..to je to sto se tice t com-a.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.414 sekundi