LINKS
- [ctn]sluzavy_cro
- Platinski korisnik
Less
Više
- Zahvala primljena: 0
14 godina 9 mjeseci ago #39673
od [ctn]sluzavy_cro
Replied by [ctn]sluzavy_cro on topic LINKS
Nije problem u gradu nego u ljudima, trenutno pokusavam doci do poslijenjeg primjerka naseg video uratka iz davne 98 ili 99 ne sluzi me pamcenje. Tada smo u sred zagreba snimali parodiju na temu Zone Sumraka, i normalno da su nas putnici u trajvanu blijedo gledali. budem Vam to pokazal prvom prilikom.
Please Prijava to join the conversation.
14 godina 9 mjeseci ago #39683
od razor
Ma ne radi se o tome da te netko gleda bljedo ili ne. Nego se radi da nemas o cem radit parodiju nit nesto snimat sto ce ekipa pogledat i rec: To je to!
Nema neceg sto svi znaju, neceg sto ima srce i dusu...sve su pojele ove firme velike i dobru kvalitetu i srce su zamjenile reklamne kampanje.
Bar ja imam takav feeling...
[CTN]Sluzavy_CRO napisao: Nije problem u gradu nego u ljudima, trenutno pokusavam doci do poslijenjeg primjerka naseg video uratka iz davne 98 ili 99 ne sluzi me pamcenje. Tada smo u sred zagreba snimali parodiju na temu Zone Sumraka, i normalno da su nas putnici u trajvanu blijedo gledali. budem Vam to pokazal prvom prilikom.
Ma ne radi se o tome da te netko gleda bljedo ili ne. Nego se radi da nemas o cem radit parodiju nit nesto snimat sto ce ekipa pogledat i rec: To je to!
Nema neceg sto svi znaju, neceg sto ima srce i dusu...sve su pojele ove firme velike i dobru kvalitetu i srce su zamjenile reklamne kampanje.
Bar ja imam takav feeling...
Please Prijava to join the conversation.
Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.507 sekundi