Kompjutorska igraonica

Više
18 godina 10 mjeseci ago #13724 od dunavu
imam namjeru otvoriti nes takvo pa su mi potrebni savjeti u vezi otvaranja doticne posto sam totalna neznalica...

Please Prijava to join the conversation.

• rex_zac
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 10 mjeseci ago #13725 od rex_zac
Replied by rex_zac on topic Kompjutorska igraonica

dunavu napisao: imam namjeru otvoriti nes takvo pa su mi potrebni savjeti u vezi otvaranja doticne posto sam totalna neznalica...

i ja sam mislio to..

no unatoc brojnim pitanjima kako da regam to, kao obrt koj - kakav, di kako... nitko mi nista nije znao rec. cak sam i kontaktirao neke pa mi nisu nista odgovorili..

kad nesto saznas, aj napisi tu, i mene zanima.

Više
18 godina 10 mjeseci ago #13743 od rudlava
Replied by rudlava on topic Kompjutorska igraonica
I ja bi imala igraonicu!!!!A koliko znam Razor zna dosta o tome..jer mi ionako mislimo otvorit nesto...

Više
18 godina 10 mjeseci ago #13744 od razor
Replied by razor on topic Kompjutorska igraonica
Pa, da..planiram to u nekoj blizoj ili daljnjoj buducnosti i dosta sam razmisljo o tome. Igraonica sama po sebi je cool ideja, al je tesko da opstane samo na igranju igrica. Ponuda mora biti puno sira od: dodi, plati, sjedni, igraj. Turniri, nagrade....konstantno se nesto mora dogadati. Isto tako nebi skodilo uz samu igraonicu prodavati kompijutrske dijelive za gamere (coolere, graficek itd.) I da ne spominjem Internet i ponudu online igara ala WoW, KoL itd.
Sve u svemu, raznolikost ce vas drzat na zivotu. Igraona sama po sebi je u pocetku vrlo skupa stavar, no kad se jednom uhoda, moze se pokazati kao vrlo zahvalan posao.
Cisto zbog financijske sigurnosti i raznolikosti poslova koje mozete obavljati, bilo bi pametno otvoriti neki d.o.o. a ne obrt...no u to jos nisam posve siguran. Razgovarat cu sa jednom poznanicom od stargo koja ima racunovodstveni servis i pitat ju dali bi bilo pametnije otvorit obrt ili d.o.o pa vam javim.
A i Dean bi mogo rec koju pametnu jer i on ima nesto na sebi i zna kak stavri stoje. u tom dijelu.
Sve sto sam rekao sam zakljucio iz razgovora sa dvojicom bivsih vlasnika igraona i par ljudi koji godinama vode uspjesne igraone. Oni koji su propali, propali su jer su mislili da sve sto trebaju je doc ujutro na poso i gledat klince kak igraju igre.
Ko zna..mozda je sve ovo sto sam reko neka bezvezarija....vrijeme ce pokazati :D

Više
18 godina 10 mjeseci ago #13745 od loklar
Replied by loklar on topic Kompjutorska igraonica

Razor napisao: ...

...A i Dean bi mogo rec koju pametnu jer i on ima nesto na sebi ...D

Nema ti on ništa, on radi u ženinoj firmi, zar to nisi skužio???! :D :D :D :D

Oj rakijo rako, ja te volim jako
A ti mene rako, u jarak polako.

Više
18 godina 10 mjeseci ago #13746 od razor
Replied by razor on topic Kompjutorska igraonica

loklar napisao:

Razor napisao: ...

...A i Dean bi mogo rec koju pametnu jer i on ima nesto na sebi ...D

Nema ti on ništa, on radi u ženinoj firmi, zar to nisi skužio???! :D :D :D :D

Nemam ja to muda rec nagals :D Ipak prijeti se da ce doc 7. na turnir pa se moram pazit :D

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.492 sekundi
Pokreće Kunena Forum