Kompjutorska igraonica

Više
18 godina 10 mjeseci ago #13794 od razor
Replied by razor on topic Kompjutorska igraonica
Pa sluzavi..ak su kante i ak nema nikakvih dogadanja onda tesko da mu se isplati. Ak mu se ispalti i u tim uvjetima onda stavrno ima nade :D
Sve u svemu, ono sto sam ja prico s ljudima.....glavna fora je organizirati raznor azna natjecanja sa kakvim takvim nagradama + prodaja nekog gamerskog ahrdvera i eto biznisa. Em gameri dolaze k tebi na lan, em ce nesto i kupiti :D

Please Prijava to join the conversation.

Više
18 godina 10 mjeseci ago #13885 od nrg
Replied by nrg on topic Kompjutorska igraonica
igraona je danas stvar onako..imas jer je volis..da ces zaraditi neces..da ces navuci klince, hoces, no morat ces biti popustljiv, i morat ces naci sto i jedan nacin da ih zadrzis..

sto se tice ulaganja, recimo, kontaktiraj links, pa dogovori otkpu strojeva s turnira..ono fino rade, kao sto smo vidjeli, a cijeli stroj stoji 7k kn..uzmes li recimo, 8 minimun za igraonu, pa mozda i 10 ili 12, dobit ces ionako jos neki popust..

pa si za manje od 100k kuna opremio vrhunski igraonu..

tu je jos i prostor(ako nemas svoj, najam u zgu je jako skupa osim ako nije neka preslozena garaza ili supa)..moras imati WC pod obvezno, a bogme i prostor za kasu..zapravo mjesto za randika ili gazdu da se zna tko je u igraoni glavni..

uglavnom, fina zamisao, no danas nekako bez interesa..sve koje znam da dan danas rade, zjape prazne ili su u njima neki klinci koji ionako nemaju kaj raditi pa su tamo ko inventar, nego kaj se igraju..

no, igraonu ionako napravis da ima dvostruku ulogu: IGRAONA I NET@COFFE ROOM, pa si ubio dvije muhe odjednom..a net bircevi su ionak u trendu, mada i to zjapi poluprazno..

eto..imas li volju, prije svega lovu koju nemozes oplemeniti negdje drugdje, ili je to visak koji ti u zivotu ne treba, napravi igraonu..umjesto da si kupis blesavi gliser na moru ili kupis porshe cayeene, otvori nekaj za svoj gust i uzivaj u tome a bogme i svome :D :D :D :D

Rodeo poza <br>1.Povalis zenu na sve cetiri. <br>2.Udjes u nju odozada i cvrsto je ulovis za kosu. <br>3.Kazes joj da je ta poza tvojoj sekretarici najmilija. <br>4.Probas ostati na njoj sto duze.

Više
18 godina 10 mjeseci ago #13888 od glavonja
Replied by glavonja on topic Kompjutorska igraonica
Slažem se s NrG-om. Ako imaš dovoljno para ili sponzore onda ti se isplati ali ina&#269;e ne.... Moj pajdo radi u jednom internet caffeu i nije baš nešto (gdje ja trenutno igram AA :D )... Kao što rekoh ako nemaš kakvog sponzora onda ti se ne isplati jer si stalno u minusu. Trebaš imati po mojem mišljenju najmanje 10 kompova, i to ono jako dobrih ako ho&#263;eš da ti posao ide. K tome još najam ako je unajmljeno, pa režije:struja,voda,internet... Moraš imati jaok dobru vezu za net a to baš i nije jeftino...
Još ako je više igraona u gradu moraš spustiti cijenu ili dovati gratis vrijeme tako da neznam baš da li ti se isplati....ali ako imaš para zašto ne!! :D :D 8) :lol:

• rex_zac
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 10 mjeseci ago #13891 od rex_zac
Replied by rex_zac on topic Kompjutorska igraonica
ma nije bas sve tako crno...
radio u igraoni 2 godine a u internet centru 3.
imam i dan danas tu ispis prometa cisto da se jednog dana mogu ravnati kad otvorim svoje.
jedna jedina stvar koja je tu presudna za isplati se ili ne to je prostor.
ako uzmes u najam - jako riskiras jer ces prvu 1-2 godinu radit da izadjes iz minusa, bez place sa zdravstvenim. a to je tesko isplativo...
u ZGu je tesko danas nac neki prostor, pogotovo na dobroj lokaciji a da nije tako skup...

ako imas svoj prostor, to je dobitak i igraona je dosta isplativa, jos ako je znas odrzavati "svjezom"... rulz.

• dean
  • Posjetitelj
  • Posjetitelj
18 godina 10 mjeseci ago #13929 od dean
Replied by dean on topic Kompjutorska igraonica
ja mislim da osim igraone i lan partyja treba imati još neke sadržaje,tipa internet caffe ili kakvu u&#269;ionicu,ma može se sve samo se treba organizirati,na kraju krajeva može se osim kompjutetra imati playstation tako da... :D

Više
18 godina 10 mjeseci ago #13957 od anarky1988
Replied by anarky1988 on topic Kompjutorska igraonica
ima jedna igranona na tresnjevci i vecinom je puno strasno, utorkom i cetvrtkom imas popust za 10 kin 2 sata klanja i tad se treba rezervirat jer sam par put adosao sa frendovima i jebiga nis vratili smose :-D .... i jos nes u svem se moze zaraditi sam ako znas i ak si spretan......

Moderatori: razor
Vrijeme kreiranja stranice: 0.751 sekundi
Pokreće Kunena Forum